Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2009 Pre Order-przegląd
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3
Szymi
Ja też mam pytanie. Myślicie że jutro będzie już gra w sklepach w takim mieście jak Bydgoszcz? Np w Saturnie. Bo niestety pre-order nie zamówiłem a w innych sklepach też juz mi sie nie oplaca, bo nawet jeśli wysyłają dziś to dojdzie i tak w poniedziałek. Dlatego jutro planuje jechać do Bydgoszczy i kupić, tylko muszę mieć pewność że PES jest juz na półkach (najlepiej po 99.90 tongue.gif ) Ale moze byc nawet za 120 i tak kupie, byle tylko był tongue.gif
komes
CYTAT(Szymi @ Oct 16 2008, 11:11) *
Ja też mam pytanie. Myślicie że jutro będzie już gra w sklepach w takim mieście jak Bydgoszcz? Np w Saturnie. Bo niestety pre-order nie zamówiłem a w innych sklepach też juz mi sie nie oplaca, bo nawet jeśli wysyłają dziś to dojdzie i tak w poniedziałek. Dlatego jutro planuje jechać do Bydgoszczy i kupić, tylko muszę mieć pewność że PES jest juz na półkach (najlepiej po 99.90 tongue.gif ) Ale moze byc nawet za 120 i tak kupie, byle tylko był tongue.gif

Jutro ma być w bydgoskim Saturnie po 99 zł(info z ich gazetki). W Media tez powinna gra być tego samego dnia.
alex10
jest własnie przyszła w nowiutkim opakowaniu i do tego koszulka troche za duza ale to nie wazne , zaraaz instalujemy oryginal smile.gif biggrin.gif
lysos
CYTAT(lysos @ Oct 15 2008, 18:55) *
ultima dziś rozsyłała smile.gif moja wersja na ps3 ma być u mnie jutro kurierem - zobaczymy

właśnie wyszedł ode mnie kurier - mam już PES 2009 na ps3 smile.gif ultima.pl spisała się super!
mam nadzieję, że niedługo wszyscy otrzymacie swoje kopie smile.gif
jcts
dostał już ktoś z woj. Opolskiego z gram.pl ? Bo ja czekam, na statusie kurier dostał o 8:16 moją paczke smile.gif
crash5
No i też dostałem smile.gif Kurier przywiózł dopiero co. Wersja na PS3.
RBK
CYTAT(lysos @ Oct 16 2008, 13:04) *
właśnie wyszedł ode mnie kurier - mam już PES 2009 na ps3 smile.gif ultima.pl spisała się super!
mam nadzieję, że niedługo wszyscy otrzymacie swoje kopie smile.gif

Ode mnie też przed momentem wyszedł. PES-ik już u mnie biggrin.gif Wirtus.pl rulez tongue.gif
manio3
jeeeest dostałem teraz PES od gostka z allegro teraz instaluje potem ocenię smile.gif
Randone
qwa mac
a ja idiota chcialem przetestowac odbior osobisty w sklepie gram.pl Metro Centrum
Po Waszych informacjach o otrzymaniu gry wkurzylem sie i pojechalem do sklepu.
tiaa... PES bedzie u nich jak przyjedzie jeb@#%& kurier LOL
W swej naiwnosci sadzilem, ze dostana gre wczesniej.

na pocieszenie kupilem sobie DeathAddera w miejsce MX518 smile.gif
alex10
co trzeba zrobic zeby grac online
Fan8
Witam,

Mam prośbę, jeżeli ktoś otrzyma już PESa za pośrednictwem poczty polskiej niech się pochwali.

Kierując się moim doświadczeniem w kupowaniu przez internet wiem, że przesyłka jest często i na drugi dzień po jej wysłaniu, ale tym razem chyba będzie innaczej... a szkoda, bo nie mogę się doczekać happy.gif
RBK
CYTAT(Fan8 @ Oct 16 2008, 15:44) *
Witam,

Mam prośbę, jeżeli ktoś otrzyma już PESa za pośrednictwem poczty polskiej niech się pochwali.

Ja dostałem za pośrednictwem Poczty Polskiej (od wtorku na wirtusie pisało, że wysłali), no i przyszło dziś wink.gif
MakssPl
gram.pl
Status Twojego zamówienia: wysłane w dniu 16 października 2008

Przewidywana data dostawy: 20 października 2008 - 21 października 2008

Data złożenia: Wt, 07.10.2008 o godz. 15:12

Massakra, ale ważne że już wysłali..
crash5
m3xXx niemartw się zleci jak z bicza strzelił biggrin.gif
radekPL
dzisiaj dostalem od ultimy kurierem biggrin.gif a koszuleczka zajedwabista:D
zaplutek
heh ja sie wkurzylem i sciagam z neta gre to jest beznadziejnie glupie czlowiek kupuje oryginala czeka pewnie tydzien dluzej niz taki delikwent co sobie sciagnie gre z neta duzo wczesniej ;///////

bylem w sklepie akurat wersji na pc nie bylo tylko na ps3 i x360 w cenie 27 F myslalem ze bedzie drozej a tu taka sama cena jak wysylki za wersje na pc zaplacilem 15 F ale musze poczekac jeszcze mam nauczke nigdy nie kupuj przed premiera lepiej wstac wczesniej pojsc do sklepu i bedzie sie mialo jako jeden z pierwszych
Tari
Moj PES'ik wyslany w srode priorytetem juz jest wink.gif czyli nie tak najgorzej z poczta polska ;D
saluch
CYTAT(fan pes-a @ Oct 17 2008, 14:14) *
dzisiaj dostalem od ultimy kurierem biggrin.gif a koszuleczka zajedwabista:D

ultima tez dodawała koszulki? wink.gif
MakssPl
Dobre pytanie, ciekwy też jestem.
Żeby nie było OffT. :
Dzisiaj byłem w Empiku znowu, pytałem o PESa, sprzedawca mówił ze dzisiaj był qier z gram.pl ale Pesa nie przywiózł, nie było już... ;] będzie pod koniec przyszłego tygodnia dopiero...
Jak mu powiedziałem ze ja będę miał na dniach powiedział tylko: zazdroszczę... ;]
Fan8
No, qrcze ja ciągle czekam na tą przesyłkę sad.gif

Jak myślicie, skoro przesyłka została wysłana w środę i jest to przesyłka priorytetowa, to czy jest cień nadziei, że jutro (w sobotę) dotrze? czy szanse są bardzo niewielkie? Bo z tego co czytam w necie to w sobotę rozwozą priorytety... jak tam wasze doświadczenie w tej sprawie? Qrcze nigdy nie musiałem tak długo czekać, a teraz, gdy sprawa dotyczy PESa to siedze i włosy sobie wyrywam czekając, że może akut teraz koleś zapuka do drzwi z przesyłką.

rolleyes.gif
Randone
Szanse sa ZEROWE sorry smile.gif
Ale nie martw sie. Nic nie stracisz.
Zaoszczedzisz sobie nerwow.
Moze do poniedzialku uruchomia serwery bez lagow.
Moze powiedza co trzeba zrobic, zeby zagrac w ML, BAL, CL itd.
radekPL
tak ultima rozdawala koszulki smile.gif
saluch
CYTAT(fan pes-a @ Oct 17 2008, 21:14) *
tak ultima rozdawala koszulki smile.gif

takie same jak na gram.pl czy może jeszcze inne?
donaspl
CYTAT(Fan8 @ Oct 17 2008, 20:22) *
No, qrcze ja ciągle czekam na tą przesyłkę sad.gif

Jak myślicie, skoro przesyłka została wysłana w środę i jest to przesyłka priorytetowa, to czy jest cień nadziei, że jutro (w sobotę) dotrze? czy szanse są bardzo niewielkie? Bo z tego co czytam w necie to w sobotę rozwozą priorytety... jak tam wasze doświadczenie w tej sprawie? Qrcze nigdy nie musiałem tak długo czekać, a teraz, gdy sprawa dotyczy PESa to siedze i włosy sobie wyrywam czekając, że może akut teraz koleś zapuka do drzwi z przesyłką.

rolleyes.gif

Hmm trochę dziwne bo sam dużo wysyłam i przeważnie w 24h dochodzi. Proponuję żebyś przeszedł się na poczte i spytał czy nie ma paczki.
blizu
Ja poczekałem 2 dni sad.gif ale dzisiaj już o 10:00 stałem pod Media. Najbardziej mnie zdziwiło to, ze PES 2009 było kilkanaście egzemplarzy, natomiast tam gdzie stała FIFA były pustki. Ludzi chyba nie wiedza co dobre i wieża reklamą w TV, ale to ich wybór! My wiemy co najlepsze!
Randone
haha
I tu sie mylisz.
Ludzie wiedza co w tym roku dobre.
PES jest niegrywalny: single (crashe) i online.
Mialbym PS3 to bralbym Fife... PESa kupilbym na PC tongue.gif ale nie 2009

MakssPl
Wczoraj widziałem PESa w CarreFour, dziwne w Empiku nie ma a w Hipermarkecie jest;]
Cena : 129zl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.