Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Centrum Of Makerów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Zywy
Potrzebuje też staty Juanmiego Callejóna z realu
MaTi10
Mariusza Gola jak by mi mógł ktoś przybliżyć i jakieś staty na oko;] Przyszedł do Bełchatowa ze Sparty Świdnica.
siwers99
mam poytanie czy ten Shimizu co jest w pesie to on jest prawdziym pilkarzem czy wirtualnym?? i jeszcze jedno pytanie skad wy bierzecie staty tych zwodnikow?? z football managera sie da ale jak to zrobic??
qazwsx
Dwie strony wcześniej podawane przeze mnie dry.gif

http://z4.invisionfree.com/
http://fmtopes.free.fr/

Wystarczyło chwileczkę poszukać. sleep.gif
keeper
Poszukuję Statów 3 młodziaków z ManUtd , a dokładniej Gibsona Lee Martina i Kierana Lee
ronaldinho2775
potrzebyje stat jeffrena
MaTi10
CYTAT(keeper @ Aug 10 2008, 23:21) *
Poszukuję Statów 3 młodziaków z ManUtd , a dokładniej Gibsona Lee Martina i Kierana Lee

Strona była podana post wcześniej popatrz uważniej,

Gibson

Martin
Sokół
Proszę statystyki Thomas'a Kraft'a
perONE
CYTAT(Sokół @ Aug 17 2008, 20:37) *
Proszę statystyki Thomas'a Kraft'a

Krzysiu12
poszukuje statsów Krzysztofa Piskuły byłego gracza m.in. Lecha Poznań i Arki Gdynia, obecnie grającego w Warcie Poznań
Mateusz13
mógłby ktoś tu wrzucić herby Śląska Wrocław, Lechii Gdańsk i Piasta Gliwice z OE path v3 do wrzucenia przez Pes Fan Editor wink.gif bardzo prosze
djclanv1r00z
CYTAT(Mateusz13 @ Aug 23 2008, 16:06) *
mógłby ktoś tu wrzucić herby Śląska Wrocław, Lechii Gdańsk i Piasta Gliwice z OE path v3 do wrzucenia przez Pes Fan Editor wink.gif bardzo prosze

masz tu linka : http://www.sendspace.com/file/33owqi

to chyba te smile.gif

pozdro cool.gif
qazwsx
Poszukuje statsy gracza Borussi Dortmund - Bajram Sadrijaj.
Szukałem na różnych stronach i w kilkunastu ofach ale nie znalazłem. Jeśli ktoś go ma to wrzućcie jego statsy wink.gif
mietek_
POszukuje statow Savio i Łukasza Sosina!!
Jamnik
Ma ktoś adres takiej niemieckiej stronki gdzie było pełno statystyk ?

I przy okazji proszę o staty gracza AS Roma - Okaka
kostek
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...dex.php?act=idx

Bodajże dwie strony wcześniej.
bartek-brt
poszukuję statsów byłego zawodnika zagłębia lubin a obecnie ca osasuny czyli Tiago Gomesa:)
djclanv1r00z
CYTAT(bartek-brt @ Sep 4 2008, 16:57) *
poszukuję statsów byłego zawodnika zagłębia lubin a obecnie ca osasuny czyli Tiago Gomesa:)

masz :

pozdro cool.gif
perONE
CYTAT(bartek-brt @ Sep 4 2008, 16:57) *

GOMES

http://fmtopes.free.fr/
djclanv1r00z
prosze o staty Marcelo z Wisły K. i tego nowego chorwackiego bramkarza Lecha.Teraz akurat mi nazwisko wyleciało wink.gif

pozdro cool.gif
potter
CYTAT(djclanv1r00z @ Sep 7 2008, 13:49) *
tego nowego chorwackiego bramkarza Lecha.Teraz akurat mi nazwisko wyleciało wink.gif

Ivan Turina smile.gif
Roger
tutaj statsy Marcelo: http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=4625, ja poszukuje statsów Lubomira Guldana nowego zawodnika Ruchu Chorzów, ostatnio występował on w FC Thun
Zywy
Potrzebuje staty obrońcy ManU Fabio (ten drugi z braci)
Sikor
Poszukuje statów Borysiuka.
Sinet18
Ma ktoś może takie logo Zenitu St. Petersburg?
Tylko nie w HD i w formacie "128 colour format" bo ja mam ale w formacie "16 colour format" sad.gif
a da się jakoś samemu zamienić ten format? proszę o logo albo o radę z góry thx.
Damian.
Poszukuję statystyk Michel Vorma (FC Utrecht).

Pozdrawiam
Damian.
CYTAT(Damian. @ Oct 14 2008, 09:52) *
Poszukuję statystyk Michel Vorma (FC Utrecht).

Pozdrawiam

eh... Potrzebuje także statystyk Bena Alnwincka(bramkarz Tottenhamu)
Krzysiu12
CYTAT(Damian. @ Oct 25 2008, 14:46) *
eh... Potrzebuje także statystyk Bena Alnwincka(bramkarz Tottenhamu)

E 9
CYTAT(Krzysiu12 @ Oct 25 2008, 14:18) *

O kur** laugh.gif ... co to za staty?? Sorka, ale coś z nimi nie tak.... A czemu aż tak się uśmiałem?? *Post Player u bramkarza?? laugh.gif

Damian odezwij się na gadu, podam sie poprawne wink.gif pzdR
Sinet18
Mam pytanie wie ktoś jaki ma nr. logo Celticu Glasgow w p_text? Bo chciałbym podmienić logo ale nie wiem pod jaki nr. jak ktoś wie niech pisze z góry thx.
Krzysiu12
CYTAT(E 9 @ Oct 25 2008, 14:28) *
O kur** laugh.gif ... co to za staty?? Sorka, ale coś z nimi nie tak.... A czemu aż tak się uśmiałem?? *Post Player u bramkarza?? laugh.gif

Damian odezwij się na gadu, podam sie poprawne wink.gif pzdR

widocznie jak włączałem PESfan Editor to mi sie przez przypadek to włączyło, bo u mnie w grze tego nie miał wink.gif sorka ;P
Varies.
poszukuje statow graczy Anorthosisu Famagusta i Bate Borysow wink.gifz gory thx. ;d
Pozdr.
Sinet18
Ja mam prośbę mógły ktoś pokazać screen jak przeciągnąć kolor włosów RGB? Bo ja wogóle nie wiem jak to zrobić próbowałem ale mi nie wychodzi sad.gif
Ryu
Jakie statystyki wpływają na odległość wybić i wyrzutów bramkarzy, bo chciałbym je niektórym podnieść, ale nie za bardzo wiem jak. tongue.gif

A tak przy okazji: ma ktoś staty Milosevica z Cracovii?
costly94
CYTAT(Ryu @ Nov 2 2008, 13:13) *
Jakie statystyki wpływają na odległość wybić i wyrzutów bramkarzy, bo chciałbym je niektórym podnieść, ale nie za bardzo wiem jak. tongue.gif

shot power i w long throw wink.gif

manio3
statsy WOJCIECHA SKABY ...
robien92
CYTAT(manio3 @ Nov 3 2008, 16:19) *
statsy WOJCIECHA SKABY ...

http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database/ prosze
manio3
myślisz, że ja tej strony nie znam? tam nie mam stat SKaby
Sikor
CYTAT(costly94 @ Nov 2 2008, 13:19) *
shot power i w long throw wink.gif

Long throw działa tylko przy wyrzutach z autów.
Sikor
CYTAT(manio3 @ Nov 3 2008, 19:18) *

Już są.
Sinet18
Mam prośbę do facemakerów czy moglibyście mi powiedzieć jak zrobić takie włosy??? pokazać jakiej tekstury włosów użyć? Najlepiej screenem.
Cisse
Cisse1
Cisse3
Prosiłbym bardzo o pomoc...
manio3
dzięki Sikor smile.gif

editt/Potrzebuję jeszcze PANCE KUMBEVA [wszystkich L mam oprócz niego]
djclanv1r00z
CYTAT(manio3 @ Nov 3 2008, 21:22) *
dzięki Sikor smile.gif

editt/Potrzebuję jeszcze PANCE KUMBEVA [wszystkich L mam oprócz niego]

robien92
CYTAT(manio3 @ Nov 3 2008, 19:18) *

sorki nie zczaiłem
manio3
Statsy Juszczyka i Cebanu z Wisły
djclanv1r00z
CYTAT(manio3 @ Nov 9 2008, 14:16) *
Statsy Juszczyka i Cebanu z Wisły

pozdro cool.gif
manio3
dzieki djclan

ps:możesz dać adres strony z tymi statami?
djclanv1r00z
CYTAT(manio3 @ Nov 9 2008, 18:57) *
dzieki djclan

ps:możesz dać adres strony z tymi statami?

nie znam . Poprostu je wrzucam z mego OF-a smile.gif

pozdro cool.gif
Sikor
CYTAT(djclanv1r00z @ Nov 9 2008, 17:32) *
pozdro cool.gif

Troche sie pomądrze tongue.gif

Bramkarz, który móglby z powodzeniem występować Ekstraklasie nie może mieć Defence na poziomie 70.
Jak piłkarz mierzy 1m85 to rzadko sie zdarza, żeby zasługiwał na Balance mniejszy niż 77-78, zazwyczaj to jest to sporo więcej.
Juszczyk - Stamina 79 - cóż, kosmetyka i nie znam go na tyle, żeby stwierdzić, że to napewno za dużo, ale jak na bramkarza to bardzo dużo.
Speed i Acceleration wydają sie niskie, może bramkarze nie pracują tak nad kondycją, ale szybkością tak bardzo nie odbiegają od stoperów np.
Response 70 - jak to mówią chłopaki z PES Stats DB - taki piłkarz jest niedorozwinięty bez względu na graną pozycje wink.gif golkiper już w ogóle.
Agility 78 u Juszczyka obstawiam, że słusznie, ale 70 dla Cebanu to dużo za mało nawet dla konkretnego klocka wink.gif
Shot Power 60 - no nie przesadzajmy.
Jump 66 - bramkarz, który ma takie problemy z oderwaniem sie od ziemi chyba powinien sie przekwalifikowaćwink.gif
Aggression 71 - taki bramkarz gra prawie w linii z obroną, a Cebanu chyba nie.
Mentality 67-71 - w przypadku golkiperów takie liczby sprawiają, że po pierwszym wpuszczonym wpuści już wszystko.
GK Skills 71-74 - wydaje sie mało na najwyższą klasę rozgrywek.
djclanv1r00z
CYTAT(Sikor @ Nov 10 2008, 15:09) *
Troche sie pomądrze tongue.gif

Bramkarz, który móglby z powodzeniem występować Ekstraklasie nie może mieć Defence na poziomie 70.
Jak piłkarz mierzy 1m85 to rzadko sie zdarza, żeby zasługiwał na Balance mniejszy niż 77-78, zazwyczaj to jest to sporo więcej.
Juszczyk - Stamina 79 - cóż, kosmetyka i nie znam go na tyle, żeby stwierdzić, że to napewno za dużo, ale jak na bramkarza to bardzo dużo.
Speed i Acceleration wydają sie niskie, może bramkarze nie pracują tak nad kondycją, ale szybkością tak bardzo nie odbiegają od stoperów np.
Response 70 - jak to mówią chłopaki z PES Stats DB - taki piłkarz jest niedorozwinięty bez względu na graną pozycje wink.gif golkiper już w ogóle.
Agility 78 u Juszczyka obstawiam, że słusznie, ale 70 dla Cebanu to dużo za mało nawet dla konkretnego klocka wink.gif
Shot Power 60 - no nie przesadzajmy.
Jump 66 - bramkarz, który ma takie problemy z oderwaniem sie od ziemi chyba powinien sie przekwalifikować wink.gif
Aggression 71 - taki bramkarz gra prawie w linii z obroną, a Cebanu chyba nie.
Mentality 67-71 - w przypadku golkiperów takie liczby sprawiają, że po pierwszym wpuszczonym wpuści już wszystko.
GK Skills 71-74 - wydaje sie mało na najwyższą klasę rozgrywek.

gościu nie ja robiłem dla nich staty a po drugie Juszczyk jest trzecim bramkarzem a Cebanu drugim . Są to staty z OE vol 3 i tyle....

pozdro cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.