Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
wojczech7
Dzięki za szczere komenty co do mojej kompilki. Nie wiedziałem, że F1 wyłącza sie ten pasek u gòry blink.gif , ale wkońcu człowiek się uczy na błędach no nie tongue.gif Co do muzy to nie wiem co się dzieje, ale jak chcę jakąś zarzucić w Ulead Video Studio to mi wyskakuje błąd i lipa mad.gif wiecie o co może biegać?! A jeżeli chodzi o zwody, to wszystkie robię z R2 (takie zboczenie biggrin.gif)

P.S. lukassronaldo - w tej kompilacji właśnie chodziło mi o to by pokazać klasę nowego PES'a, a nie bramki, jakie w tej grze zdobyłem... pzdr

EDIT: Poprawiłem co mogłem w mojej kompilacji (dodałem muzyczkę i zmniejszyłem dwukrotnie rozmiar). Mam nadzieję, że jest dużo lepiej cool.gif PES5 [demo] by wojczech7 oceniajcie
Dreed
QUOTE(kgb0 @ Sep 24 2005, 10:07:55)
next tym razem becks

http://rapidshare.de/files/5457192/becks.rar.html
[right][snapback]36563[/snapback][/right]

Ty cos starasz sie udowodnic czy co ??? bo wolnych to ja moge miec na peczki sam 2 pokazywalem jedna braza, a przy drugiej bramkarz sie nie zdazyl nawet ruszyc. Ja nie wiem masz jakis kompleks miejszosci, sadzisz ze jak Cie zjechalismy za klamstewka to odkupisz se winy jakimis tam bramkami. Twardziel nagraj ten filmik na 5* z 7:0 gdzie 5 bramek stzralasz z 30m w samo okno a my ocenimy czy to rzeczywiscie jest na 5*. Chyba ze sie boisz a nie masz na tyle odwagi zeby sie przyznac do bledu itp. sad.gif ehh stary szkoda na ciebie normlanie lacza i exploatacji klawiatury!!
Radarek
QUOTE(kgb0 @ Sep 24 2005, 10:07:55)
next tym razem becks

http://rapidshare.de/files/5457192/becks.rar.html
[right][snapback]36563[/snapback][/right]

Dokladnie tak jak pisze Dreed. Po kiego zamieszczasz swoje bramki skoro my czekamy na cos innego? Dla przypomnienia: wygranie przynajmniej 7:0 na 5* i same brameczki po oknach. Czekamy juz z tydzien i jakos nie wyszlo ci to (buahaha).
wojczech7
Ludzie, przed chwila wygrałem Chelsea 6-0 z Valencia na 5* cool.gif zamieszczam filmik, ktòry to potwierdza (nie to co kgb0 laugh.gif ) Chalsea 6:0 Valencia Podkreślam też, że to mòj najlepszy wynik, bo do tej pory wygralem najwyżej 4:0 z galaretos.

P.S. Co powiecie o 3 bramce?! ładnie mu usiadła... inne ujęcie DROGBA
Tom-ash77
a o to moja pierwsza ladana brameczka z PESa5 smile.gif

http://rapidshare.de/files/5473182/Lampard.avi.html
lukasso
QUOTE(wojczech7 @ Sep 24 2005, 12:47:46)
Ludzie, przed chwila wygrałem Chelsea 6-0 z Valencia na 5* cool.gif zamieszczam filmik, ktòry to potwierdza (nie to co kgb0  laugh.gif  ) Chalsea 6:0 Valencia Podkreślam też, że to mòj najlepszy wynik, bo do tej pory wygralem najwyżej 4:0 z galaretos.

P.S. Co powiecie o 3 bramce?! ładnie mu usiadła... inne ujęcie DROGBA
[right][snapback]36594[/snapback][/right]

no drogba ładnie uderzył cool.gif
ale ostatni gole ròwnież ładny ph34r.gif
brawo za wynik

QUOTE(Tom-ash77 @ Sep 24 2005, 13:37:49)
a o to moja pierwsza ladana brameczka z PESa5 smile.gif

http://rapidshare.de/files/5473182/Lampard.avi.html
[right][snapback]36608[/snapback][/right]

ładny gol ,ale chyba na kolana nikogo nie powali
proponuje założyć TEMAT NA NAJŁADNIEJSZE BRAMKI Z PES5
i tam wrzucać ròznego rodzaju solowe bramki jak i kompilacje
moze a raczej napewno bedzie tak samo popularny jak temat z bramkami PES4
Dreed
dzisiaj strzelilem bramke taka niesamowita R. Carlosem z wolnego, jak tylko bede mial chwilke to bedziecie mogli na nia luuknac.

Co do wyniku 6:0 to jak juz wczesniej powiedzialem - wszystko jest w pilce mozliwe - nawet wyniki 30:0 a byly takie w historii. Tylko nie bylwale jest to co pan kgb0 mowi, dlatego czekam na jego filmik.
Winek
mam pytanko smile.gif

niechcę np. z rzutu wolnego bezpośrednio strzelać tylko np. żeby typ obok lekko tknął piłkę i dopiero uderzyć smile.gif wiecie o co mi chodzi nie? blink.gif laugh.gif

jak to się robi, ktòrym klawiszem tongue.gif
Tom-ash77
QUOTE(Winek @ Sep 24 2005, 19:06:02)
mam pytanko smile.gif

niechcę np. z rzutu wolnego bezpośrednio strzelać tylko np. żeby typ obok lekko tknął piłkę i dopiero uderzyć smile.gif  wiecie o co mi chodzi nie? blink.gif  laugh.gif

jak to się robi, ktòrym klawiszem tongue.gif
[right][snapback]36674[/snapback][/right]

zeby drugi zawodnik podal musisz nacisnac L1+X
BaraneQ2!
QUOTE(Winek @ Sep 24 2005, 22:06:02)
mam pytanko smile.gif

niechcę np. z rzutu wolnego bezpośrednio strzelać tylko np. żeby typ obok lekko tknął piłkę i dopiero uderzyć smile.gif
Sparks
domyślnie odpowiedzialne za to z klawiatury to f1 a z pada select
w button configuration mozesz se pozmieniać
po naciśnieciu tego przycisku mozesz wcisnąć r3 (prawą gałke pada) to zawodnik wysunie piłke strzelającemu biggrin.gif a jak przytrzymiesz l1 i wcisniesz strzał
strzeli ten blizej piłki . (naciskając 2 3 krotnie selsct zmieniasz ustawienia z lewej prawej... )
WBman
A ja dzisiaj strzeliłem bramke jakich dużo na światowych boiskach, chciałem zrobić wrzutke a Ljunbergowi troche zeszła i zakręcił w samo okno z pod linii autu smile.gif
Dreed
QUOTE(Dreed @ Sep 24 2005, 20:58:32)
dzisiaj strzelilem bramke taka niesamowita R. Carlosem z wolnego, jak tylko bede mial chwilke to bedziecie mogli na nia luuknac.
Co do wyniku 6:0 to jak juz wczesniej powiedzialem - wszystko jest w pilce mozliwe - nawet wyniki 30:0 a byly takie w historii. Tylko nie bylwale jest to co pan kgb0 mowi, dlatego czekam na jego filmik.
[right][snapback]36672[/snapback][/right]

OBIECANA BRAMKA biggrin.gif
Radarek
QUOTE(Dreed @ Sep 24 2005, 22:47:25)
[right][snapback]36689[/snapback][/right]

Ale to co zrobil bramkarz to konkretne biggrin.gif:D hehehehhe. Sie usmialem smile.gif.
TeDi
QUOTE(Dreed @ Sep 24 2005, 22:47:25)

ale buda biggrin.gif a co zrobił bramkarz, zasługuje na chłoste.

PS Dreed jakie masz zainstalowane kodeki, że możesz przerabiać filmik na rmvb, mògłbyś podać do nich linka, oczywiście robisz to w VirtualDub.
kgb0
niestety to co wczesniej napisalem to byla prawda tylko nie moge to w zaden sposob udokumentowc jak napisalem w tamtym poscie zdarzylo mi sie to raz z tym zizu(przeczytajcie tego posta dokladnie) i niemoge tego powtorzyc ale nie martwcie sie jestem w fazie produkcji pokaznej kompilacji z demka

ps.pewnie mnie bedziecie mnie teraz ostro jechac,ze gadam klamstwa i bajeczki
no trudno moj blad,ze wtedy nie wlanczylem frapsa ale postaram sie was niezawiesc ta kompilacja
Dreed
oczywiscie, ze NIE. Konwersja na RMVB moze wykonac nie wiele programow ja uzywam Easy RealMedia Tools, linka nie podam bo nie mam zielonego pojecia skad go mam smile.gif. Co do bramki to najbardziej podoba mi sie bramkarz ktory byl pewien pilki z innej strony smile.gif a tu taki suprise, oczywiscie to w zwolnionym tempie jest ale powiem wam ze jak sie rozpedzalem i uderzylem to potem tylko JEEEEE slyszalem smile.gifsmile.gif

kgb0 Jak juz mowielm wszytko sie moze zdazyc, byly winiki 30:0 wiec i moze byc 7:0 zreszta ilez mozna grac przeciwko tym samym teamom, zreszta co do okna to wystarczy sie ustawic na wprost i odpowiednio lutnac, ale na kilkanasie meczy mam moze jedno okno, ale to takie niezbyt ladne sad.gif. Tak czy siak grasz 20-30 meczy z tymi samymi teamami i wiesz jak komp gra w pewnych momentach itp itd. ja przez 80% mojej gry gram w Qmplem, wiec ta gra wyglada CALKIEM innaczej.

Tak sobie dzisiaj popykalem troche z kompem, wzielem valencje a na przeciwko mnie stana real i sie zalamalem patrzcie co ta menda Raul mi zrobil sad.gif sie zalamalem sad.gifsad.gif :raul menda jedna
Winek
QUOTE(Sparks @ Sep 24 2005, 22:18:53)
domyślnie odpowiedzialne za to z klawiatury to f1 a z pada select
w button configuration mozesz se pozmieniać
po naciśnieciu tego przycisku mozesz wcisnąć r3 (prawą gałke pada) to zawodnik wysunie piłke strzelającemu biggrin.gif a jak przytrzymiesz l1 i wcisniesz strzał
strzeli ten blizej piłki . (naciskając 2 3 krotnie selsct zmieniasz ustawienia z lewej prawej... )
[right][snapback]36681[/snapback][/right]

niedziała dalej blink.gif miałem domyślnie ustawione na F1 a tu rzut wolny, wciskam te F1 i nic blink.gif pozniej zmienilem z F1 dalem na "T" i dalej nic blink.gif niedziała u mnie fuck co jest laugh.gif
Dreed
QUOTE(Winek @ Sep 24 2005, 23:44:42)
niedziała dalej blink.gif  miałem domyślnie ustawione na F1 a tu rzut wolny, wciskam te F1 i nic  blink.gif  pozniej zmienilem z F1 dalem na "T" i dalej nic blink.gif  niedziała u mnie fuck co jest laugh.gif
[right][snapback]36702[/snapback][/right]

Ludzie zadne analogi, zadne przyciski pod analogami, chcesz wysunac pilke to tak przyttrzymaj L2 - standard klawiatury to Z, potem mozesz ponowic jezeli chcesz wysuniecie na inna noge, potem trzymasz L1 - standardowo na klawiaturze Q, poten naciskasz X - standardowo na klaiaturze X i masz to co chciales ja nie wiem z czym macie problemy zadne analogi NIC to nie PES4 ludziki drogie.

PS: matko tyle osob zassalo ju moja bramke carlosem tongue.gif szykuje kompilke znacyz sie wrzuca sie na serwa jakies 40mb ponad 4 min z muzyczka itp itd. troche skopalem nagrywanie coe niektorych bramek ale moze mi wybaczycie, nastepnym razem juz tak nie bede robil
Dreed
KOMPILKA Tylko prosze NIE BIC sad.gifsad.gif
Radarek
QUOTE(kgb0 @ Sep 24 2005, 23:38:00)
niestety to co wczesniej napisalem to byla prawda tylko nie moge to w zaden sposob udokumentowc jak napisalem w tamtym poscie zdarzylo mi sie to raz z tym zizu(przeczytajcie tego posta dokladnie) i niemoge tego powtorzyc ale nie martwcie sie jestem w fazie produkcji pokaznej kompilacji z demka
ps.pewnie mnie bedziecie mnie teraz ostro jechac,ze gadam klamstwa i bajeczki
no trudno moj blad,ze wtedy nie wlanczylem frapsa ale postaram sie was niezawiesc ta kompilacja
[right][snapback]36700[/snapback][/right]

No wlasnie stary ze nie jest prawda to co napisales. Bo pisales ze latwo wygrac na 5*, 7:0 to pestka dla ciebie i same okna walisz zidanem. I to jest prawda? Nie bedziemy ci tlukli 1000razy tego samego ale moze skumasz: jesli nawet zdarzylo ci sie tak raz to jest to mozliwe (tak samo jak przegrac 5:0). To jest pilka nozna. Miales farta i tyle. Ale przestan upierac sie przy tym ze mozesz za kazdym razem tyle wygrywac bo kazdy na tym forum kto ma wieksze iq niz 10 wiec ze to niemozliwe :].

EDIT:

Jak jest u was przy wolnych, bo u mnie prawie nikt nie wchodzi w pole karne (wolne z 25-30m). Jest na to jakas rada?
TeDi
QUOTE(Dreed @ Sep 24 2005, 23:38:37)
Tak sobie dzisiaj popykalem troche z kompem, wzielem valencje a na przeciwko mnie stana real i sie zalamalem patrzcie co ta menda Raul mi zrobil sad.gif sie zalamalem sad.gifsad.gif :raul menda jedna
[right][snapback]36701[/snapback][/right]

Istny bunt maszyn smile.gif bo mnie też ostatnio komp wyrolował a ładną bramą. No, ale muszę powiedzieć, że ładnie podkręcił piłeczke i jeszcze przed wpadnieciem do siateczki piłaeczka dotknęła ziemi! Brawo dla kompa
lukasso
QUOTE(Dreed @ Sep 24 2005, 21:47:25)

gol bardzo ładny
dobre ujęcie kamery
tylko no... bramkarz dry.gif
mi to jeszcze nie udało sie strzelić z tak daleka carlosem
a tak poza tym to bardzo ładny gol ph34r.gif

QUOTE(Dreed @ Sep 25 2005, 00:27:06)
[right][snapback]36707[/snapback][/right]

muzyka bradzo fajna
dobrze zmontowane
bramki ne ktore zajebiste
tylko czarny pasek...no i przeciwnik nie za bardzo
wybacz ale on dla mnie gra na poziomie 2*
robiłeś go jak chciałeś
ale ogolnie bardzo fajna kompilka
a i jeszcze jedno
staraj sie nie obracać kamerą w czasie akcji(patrz rzut wolny carlosa)
SWiergi
siemka normalnie zawsze gralem i bylo oki po formacie zainstalowalem demko i jak wlaczam to mi sie restartuje windows caly czas!! niech ktos mi pomoze prosze!! Napiszcie na mojego e maila [email protected]
Radarek
QUOTE(SWiergi @ Sep 25 2005, 08:34:18)
siemka normalnie zawsze gralem i bylo oki po formacie zainstalowalem demko i jak wlaczam to mi sie restartuje windows caly czas!! niech ktos mi pomoze prosze!! Napiszcie na mojego e maila [email protected]
[right][snapback]36717[/snapback][/right]

Formatowales wiec pewnie brakuje ci jakiegos directx'a, sterownikow karty etc. Poinstaluj wszystko i bedzie ok smile.gif.
Dreed
QUOTE(lukassoronaldo @ Sep 25 2005, 08:03:05)
gol bardzo ładny
dobre ujęcie kamery
tylko no... bramkarz dry.gif
mi to jeszcze nie udało sie strzelić z tak daleka carlosem
a tak poza tym to bardzo ładny gol ph34r.gif
muzyka bradzo fajna
dobrze zmontowane
bramki ne ktore zajebiste
tylko czarny pasek...no i przeciwnik nie za bardzo
wybacz ale on dla mnie gra na poziomie 2*
robiłeś go jak chciałeś
ale ogolnie bardzo fajna kompilka
a i jeszcze jedno
staraj sie nie obracać kamerą w czasie akcji(patrz rzut wolny carlosa)
[right][snapback]36714[/snapback][/right]

No to nie wiem czy czytalaes, ale gralem z moim qmplem, na jakim poziomie on gra na wystrczajacym zeby gram mecz gdzie pada 1, 2 czasmi 3 bramki a wyniki sa rozne, te bramki sa z rozncyh meczy a bylo ich od wyjscia demko SPORO, no i on moze grac tylko wtedy kiedy do mnie przyjdzie - brak odpowiedniego kompa na ta gre. CO do obkrecania kamery, wiesz co to spontaniczne nagrywanie - chwila itp itd. tu se nie moge zapisac bramki pote do niej wrocic zrobic pieknego nagraia jak robilem w pes4 sad.gif Co do czarnego paska, to gdzie ty go widzisz ??

PS: Nikt tego nie widzial bo to bylaby edycja posta o stronce wczesniej a zrobione to w nocy.
@wojczech7 - chyba ze 20 razy ogladalem ten filmik, ladnie powycinane sa bramki z calego skrutu, ale mniejsza nie o tym chce pisac. Nie wiem ale mozesz krzywo potem na mnie spojzec. Specjalnie podpatrzylem jak sie zachowuja obronca ktorzy biegaja na 5*, wiem ze grales z kompem, wiec pomylek ala czlwowiek nie ma, takich jak pobiec w zla strone itp itd. Tak zaczne od poczatku, pokazujesz urywki czyli wpierw obraek ze jest 5 gwaizdek itd. potem skladak z bramkami, a na koncu pokazane wyniki meczu, ale wszystko sie zgadza - jezeli chodzi o czas bramek itp. ALe mniejsza o to, chodzi mi o zawodnikow, np obronca przyt bramce z 7 minuty w gole do ciebie nie podchodzi choc jest kilka metrow od ciebie, nawet nie blokuje strzalu, to samo z bramka drogby ktora jest pikna, normalnie zawodnicy se stali nawet ten z przodu sie nie ruszyl. Jednym slowem zmusiles mnie do nagrania filmika.

Co to za filmik ano taki, ze pokazuje on rzeczywista gre na 5* ja nie jestem jakis MASTER z PES'a ja po prostu gram swoje, a gra sie tak jak przeciwnik pozwala, czy sa bledy ano oczywiscie, zle obliczylem i sie zabieglem, zapamietal przycisk, nie tak podalem jak powinno sie podawac itp. itd. ale co najwazniejszcze, pokazane jest ze przy kazdej z bramek obroncy sie RUSZALII a nie stali jak w niektorych filmikach jest pokazane, wykonuja jako taki ruch do pilki, widac na filmiku ze skrzydlem ciezko bylo sie odpedzic od obroncy, ze cisneli oni zdrowo, o atakach nie wspomne juz w ogole, zreszta zobaczycie sami, filmik bez dzwieku w malusiej rozdzialce (aby zaoszczedzic miejsce:P). Nic nie dalo sie zrobic pliczek ma 64mb i jets na megauploadzie, wybaczcie jezeli was zawiodlem:
meczyk
TeDi
QUOTE(Dreed @ Sep 25 2005, 01:27:06)
[right][snapback]36707[/snapback][/right]

Nie ma za co bić smile.gif kompilacja moim zdaniem bardzo udana. Brameczki niektòre super!! Muzyczka mi się podoba i fajnie, że pokazałeś jak piłkarze i kibice się cieszą smile.gif
Moja ocenka jest pozytywna. Dobra robota cool.gif
wojczech7
DREED:
ALe mniejsza o to, chodzi mi o zawodnikow, np obronca przyt bramce z 7 minuty w gole do ciebie nie podchodzi choc jest kilka metrow od ciebie, nawet nie blokuje strzalu, to samo z bramka drogby ktora jest pikna, normalnie zawodnicy se stali nawet ten z przodu sie nie ruszyl

Ja się z tobą obkłòcał nie będę, bo i tak wiem swoje. Ale nie czaje Twojego toku myślenia: czy w prawdziwej piłce obrońcy są zawsze na miejsu i blokują wszystkie strzały?? Poza tym zwròć uwagę na: 1. przy bramce Lamparda I-szy strzał zablokowany, gol po dobitce. 2. przy golu z 7min obrońca dobiega do Robbena, ale ten szybko oddaje strzał i jest gol, 3. gol Drogby rzeczywiście bez asysty obrońcòw, ale co Ty byś był w stanie zrobić przy takim strzale?! 4. bramka z karnego - no comment. 5. rzut rożny; Drogba skacze i strzela bramke, ale przy nim jest 3 obrońcòw. No i wkońcu nr 5. Zwròć uwagę co robi obrońca, ktòry wraca za Del Horno - w momencie oddania strzału rzuca mu się pod nogi, lecz na jego nieszczęście za pòźno. Czy takie zachowanie ma miejsce na 1*? Nie wydaje mi się.

Tak więc obejrzyj ten skròt jeszcze raz, ale podejdź do niego bardziej obiektywnie. Wiem, że trudno Ci uwierzyć, że grałem na 5* bo sam nie doświadczyłeś tak wysokiej wygranej, ale zapewniam Cię, że zdarzyło się to raz i po tym meczu dostałem w dupsko z Chalsea grając Arsenalem... Zapraszam ròwnież osoby postronne do obejrzenia tego skròtu i wypowiedzenia się na ten temat.

P.S. Czemu nikt nie ocenia mojej kompilacji? Zapraszam do ściągania, bo warto wink.gif PES5 [demo] by wojczech7
Dreed
Ja nie mowie o sytuacjach jak karny wolny rozny itp itd. bo one sie cechuja innymi prawami. Nie bede mowil duzo zassaj moj filmik CALY MECZ 2:2 i zobacz ktorzy obroncy do mnie podbiegaja, taka wolna reakcja zawodnikow i tzrmanie sie na plechach jest juz od 3*. Dlatego mi sie to nie podoba ze strzalas pikne bramki niby na 5* a obroncy sie zachowuja jak ponizej 5*. Mowie obejzyj filmik i zobacz ze nawet jak zchodzilem ze skrzydla to nagle ze srodka pola karnego gosciu do mnie zaczal biec a nie stalup soli, zreszta nie sadze zeby na 5* tylko jeden zawodnik sie ciebie czepaila - LOOKAJ FILMIK. Wszystko am jest staralem sie tak grac aby pokazac ze komp na 5* nie jest przyjacielsko do ciebie nastawiony. Grajac Chalsea standardowym ustawienie, jestem ciekawy jak poradziles sobie z kontra bo z tego co ja gralem - klika meczy zanim nagralem - to Chalsea ma neizla luke po akcji pod bramka przeciwnika i o kontre nie jest trudno, a poza tym komp ja przeprowadza w diabelczym tempie, chyba ze grales na innym poziomie, tez to testowalem - zastanawialem sie czy nie rozegrac 3 meczy na 2*,4* i 5* i pokazac do porownania.

Co do kompilki to jezeli nie robiles nic nowego to chyba wszyscy ja widzieli, noo wiem ze ne byla najlepsza pod wzgledem audio i rozmiaru ale zawartosc miala ciekawa i chyba wszyscy to zauwazyli.
lukasso
QUOTE(Dreed @ Sep 25 2005, 09:42:35)
No to nie wiem czy czytalaes, ale gralem z moim qmplem, na jakim poziomie on gra na wystrczajacym zeby gram mecz gdzie pada 1, 2 czasmi 3 bramki a wyniki sa rozne, te bramki sa z rozncyh meczy a bylo ich od wyjscia demko SPORO, no i on moze grac tylko wtedy kiedy do mnie przyjdzie - brak odpowiedniego kompa na ta gre. CO do obkrecania kamery, wiesz co to spontaniczne nagrywanie - chwila itp itd. tu se nie moge zapisac bramki pote do niej wrocic zrobic pieknego nagraia jak robilem w pes4 sad.gif Co do czarnego paska, to gdzie ty go widzisz ??
PS: Nikt tego nie widzial bo to bylaby edycja posta o stronce wczesniej a zrobione to w nocy.

no co do poziomu to chodzilo mi wlasnie o kumpla
stał często jak kołek
a jesli chodzi o czarny pasek to sorki
ale pomylilo mi sie z kompilacja wojczecha
zwracam honor
jeszcze raz musze to napisac
kompilacja bardzo dobra
brawo
Radarek
Chlopaki co z tym wchodzeniem pilkarzy w pole karne przy rzutach wolnych? Czy to jest robione automatycznie czy jakas kombinacja klawiszy? W ogole mi nie wchodza przy rzutach wolnych z 25 i powyzej metrow... Jesli na to nie da sie zaradzic (albo nie poprawia w pelnej wersji) to porazka...
wojczech7
Widzę, że z Tobą nie da rady... Tylko weź mi nie wmawiaj, że Tobie na 5* obrońcy przeszkadzają, a mnie nie, bo to zakrawa na kpine... A co do Twojego meczyku, ktòry proponujesz nam ściągnąć, to zastanòw się, komu się będzie chciało to robić, skoro każdy może ustawić sobie na 5* i sam się przekonać?? Trochę logiki wprowadź w swoje poczynania i nie pròbuj na siłę przkonać kogos do swoich poglądòw. Amen
JTK
Choć demo PES5 prezentuje się pod wzglądem realizmu i gamepleyu znacznie lepiej od PESa4 to jednak ustępuje WE2k2 i WE6.
Gra w destrukcji jest bardzo utrudniona. Nie ma problemu w WE2k2,WE6 wypychać przeciwnika z piłką przy dobrej taktyce z naszej polowy ,a w PES 5 wystarczy zatrzymać się ,pokazać plecy i słyszymy gwizdek.
Osoby ktòre ze mną grały w rożnych ligach oraz sparingach znają mòj styl i wiedza o co mi chodzi wink.gif
Inaczej mòwiąc liga WE2k2 na razie jest i prawdopodobnie ( tu czekamy do 27…….) będzie bardziej wartościowa tongue.gif
Dreed
nie wiem co z tymi wrzutkami ale wiem ze komp sobie z tym niezle radzi sad.gif, moze to ustawienia taktyczne, nie mam zielonego pojecia sad.gif

wojczech7 a dlaczego wszyscy mecza ta walencje, czy nikt nie potrafi wygrac 7:0 jak kgb0 z Arsenalem ? Nie no mowcie co chcecie ale Valencja jest kiepska w demq i z nia sie tylko wygrywa, jezeli umie sie gras swoim zespole, ja z Chalsea mam tyle wspolnego co z mercedesami, dlatego tak marnie mi nimi idzie sad.gif ale jak gralem realem a na przeciw mialem valencje to to byla gra jakby z pacholkami, dlatego nie gram przeciwko Valencji bo nie ma to najmiejszego sensu, jednak sadze ze do wyjscia Fulla to wszscy zaczna wygrywac z kompem na 5* duzymy wynikami, dlaczego a no dlatego, ze komp ma jakas tam taktyke ustalona i po 10 meczach wie sie jak on bedzie chcial grac i mozna go niezle skontrowac i nastrzelac bramek trochu smile.gif. wojczech7 moze zassaj meczyk i sobie obejzyj do pierwszego gola, nawet ladny nie nagralem podwojnie MEA CULPA, ale ty grales tak z Valencjom jak ja z qmpelm tylko ze zaden z nas nie wygrywa miedzy soba 6:0 najwyzszy wynik to byl 5:3.
kgb0
oto Zizu(1,2,3sek,gooool)

http://rapidshare.de/files/5511061/ZIZU1.avi.html

krolyk271
Witam chciałem się dowiedziec jak moge zapisac jakąs powtòrke aby ja dodac na forum w pes5 bo niemam pojecia. Pomòżcie
wojczech7
DREED:
ja dobrze wiem, że za cholere nie wygrałbym z chelsea 6:0, ba nawet nie wygram 3:0; ba najwięcej bramek jakiej tej druzynie strzeliłem to 2... Ale ja nie pisałem, że moge wygrać 6:0 z kim tam chcę, tylko że raz mi sie to udało i to mòj najlepszy wynik. Nie rozumiem więc czemu zacząłeś się mnie czepiać, że to nie było na 5* ?! Poprostu obrońcy Valenci są słabsi od innych w tej grze i dlatego zachowali się tak a nie inaczej. pzdr

P.S. Moja drużyna to JUVENTUS, a w demie gram ròżnymi druzynami...
kgb0

jednak sadze ze do wyjscia Fulla to wszscy zaczna wygrywac z kompem na 5* duzymy wynikami, dlaczego a no dlatego, ze komp ma jakas tam taktyke ustalona i po 10 meczach wie sie jak on bedzie chcial grac i mozna go niezle skontrowac i nastrzelac bramek trochu (Dreed)

masz calkowita racje tak jest i bedzie po kilku meczach gra komputera wyglada bardzo schematycznie i da musie nastukac kilka a moze nawet kilkanascie goli!!!
kucharz
QUOTE(Radarek @ Sep 25 2005, 11:21:20)
Chlopaki co z tym wchodzeniem pilkarzy w pole karne przy rzutach wolnych? Czy to jest robione automatycznie czy jakas kombinacja klawiszy? W ogole mi nie wchodza przy rzutach wolnych z 25 i powyzej metrow... Jesli na to nie da sie zaradzic (albo nie poprawia w pelnej wersji) to porazka...
[right][snapback]36740[/snapback][/right]

Dokladnie dosrodkowania z wolnych sa jednym slowem, spieprzone.... huh.gif Nie wiem o co chodzi ,czy to wina taktyki dry.gif Probuje wrzucic futbolowke w pole karne ,a ona leci jak "rozszalala" i do nikogo nie trafia....mija sie z zawodnikami.Ja pierdole tylko to mnie tak dobija w tym pesiku sad.gif Oby byl jakis sposob na to rolleyes.gif P.S.tak jak powiedzial Dreed,pecet nie ma takich problemow .......
user posted image
Dreed
wojczech7 no sorry ze to tak zabrzmialo, ale dla mnie bylo to troche dziwne, ze mnie sie obroncy czepiaja a ty sie z nimi bawisz tongue.gif to nie FEER:P

Co do wrzutek, to na bank jest albo ustawienie albo klawisz, a no mowie dlaczego, czesto gram przeciwko arsenalowi (przeciwko kompowi) i wrzuctki sa piekne, jak moj qmpel gra arsenalem bez ingerowania w ustawienie sklad taktyke itp tez nie ma z tym problemu, zato jak zacznie cos ruszac to pojawia sie problem, tak jakby wszyscy czekali na bezposredni strzal na bramke i ewentualna dobitek, mysle ze wszystko wyjdzie z czasem.
SWiergi
QUOTE(Radarek @ Sep 25 2005, 08:30:04)
Formatowales wiec pewnie brakuje ci jakiegos directx'a, sterownikow karty etc. Poinstaluj wszystko i bedzie ok smile.gif.
[right][snapback]36723[/snapback][/right]

ale ja mam wszystko poistalowane naprawde nawet dwa razy potem instalowalem pomoz mi prosze!!!!
Winek
QUOTE(SWiergi @ Sep 25 2005, 14:56:26)
ale ja mam wszystko poistalowane naprawde nawet dwa razy potem instalowalem pomoz mi prosze!!!!
[right][snapback]36770[/snapback][/right]

blink.gif jak ma ci pomòc ? blink.gif jak mamy ci pomòc ?? blink.gif
Winek
a teraz wklejajcie swoje taktyki biggrin.gif

bo powiem szczerze, że ja do tej pory niewiem jaką taktyką grać blink.gif

mieszam, mieszam i na złe mi to wychodzi mad.gif

niewiem czy grać więcej środkiem czy skrzydłami bo w pes4 byłem świetny na skrzydłach rolleyes.gif

więc pochwalcie się swoimi i ja zobaczę jakimi taktykami sobie tak dobrze radzicie smile.gif
lukasso
QUOTE(Winek @ Sep 25 2005, 15:22:20)

niewiem czy grać więcej środkiem czy skrzydłami bo w pes4 byłem świetny na skrzydłach rolleyes.gif

więc pochwalcie się swoimi i ja zobaczę jakimi taktykami sobie tak dobrze radzicie smile.gif
[right][snapback]36778[/snapback][/right]

a co ty w menadzera grasz?
czlowieku
ustaw se byle jaka
nawet 4-4-2
i na 1*
jesli nie wygrasz to znaczy ze musisz sie przerzucic na fife
SWiergi
QUOTE(Winek @ Sep 25 2005, 15:19:29)
blink.gif  jak ma ci pomòc ? blink.gif  jak mamy ci pomòc ?? blink.gif
[right][snapback]36776[/snapback][/right]

Niewiem moze mam cos? gdzies? w ustawieniach pogrzebac niewiem wy sie lepiej na tym znacie niz ja
sad.gif
TeDi
QUOTE(Winek @ Sep 25 2005, 16:22:20)

[right][snapback]36778[/snapback][/right]

Ja na razie gram podstawową taktyką Arsenalu (nic nie zmieniałem), nawet dobrze się sprawdza, ale w przyszłości myślę nad jakimś udoskonaleniem, typu strzałek w jakąś stronę oraz kto ma być bardziej defensywny lub ofensywny. Jeszcze trochę pogram i zobacze co powinienem zmienić smile.gif
cronaldo
mam małą prośbę czy moglby mi ktos powiedziec dlaczego jak nagram sobie jakis filmik frapsem to on potem mi nie działa? pomijam fakt ze filmik zajmuje 2,5 gb i trzeba go skompresowac..wiec mam kolejne pytanie.jakich programow uzywacie do kompresji?? prosze o pomoc.albo o podanie linka na forum gdzie jest to opisane!!
Radarek
QUOTE(kgb0 @ Sep 25 2005, 13:21:54)
oto Zizu(1,2,3sek,gooool)

http://rapidshare.de/files/5511061/ZIZU1.avi.html
[right][snapback]36749[/snapback][/right]

Ile takich strzalow musiales oddac zeby ci to wyszlo? 100? <hahaha>
lukasso
QUOTE(cronaldo @ Sep 25 2005, 18:20:27)
mam małą prośbę czy moglby mi ktos powiedziec dlaczego jak nagram sobie jakis filmik frapsem to on potem mi  nie działa? pomijam fakt ze filmik zajmuje 2,5 gb i trzeba go skompresowac..wiec mam kolejne pytanie.jakich programow uzywacie do kompresji?? prosze o pomoc.albo o podanie linka na forum gdzie jest to opisane!!
[right][snapback]36815[/snapback][/right]

virtual dub
TeDi
QUOTE(cronaldo @ Sep 25 2005, 19:20:27)
mam małą prośbę czy moglby mi ktos powiedziec dlaczego jak nagram sobie jakis filmik frapsem to on potem mi  nie działa? pomijam fakt ze filmik zajmuje 2,5 gb i trzeba go skompresowac..wiec mam kolejne pytanie.jakich programow uzywacie do kompresji?? prosze o pomoc.albo o podanie linka na forum gdzie jest to opisane!!
[right][snapback]36815[/snapback][/right]

Tu masz opisane jak to robić http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=706&st=0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.