Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Jablonka10
Teco robisz scoreboardy do PES 2009?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Moglby ktos wykonac paczke z roznymi scoreboardami na Ekstraklasa Patch V 5 ( Premier League,Ligue 1,Serie A,Ekstraklasa,Liga BBVA i tak dalej Liga Mistrzow,Puchar UEFA - bo te co som w poprzednich linkach to som na V 4 i nie pasujom na V 5) sad.gif Dzieki smile.gif
mietek_
Podbijam.
pessmaaniac
ja również, podbijam.
Halo, Teco ! rolleyes.gif
matiq94
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Jan 3 2009, 13:21) *
Moglby ktos wykonac paczke z roznymi scoreboardami na Ekstraklasa Patch V 5 ( Premier League,Ligue 1,Serie A,Ekstraklasa,Liga BBVA i tak dalej Liga Mistrzow,Puchar UEFA - bo te co som w poprzednich linkach to som na V 4 i nie pasujom na V 5) sad.gif Dzieki smile.gif

Myśle że grupa "Evolution Patch" (ja w niej jestem ;p) wyda wraz z patchem tablice do wszystkich lig, które wydaje mi się będą pasowały ale napisz w naszym temacie tą prośbe to mój partner napewno odpisze ... on się zajmuje akurat tablicami smile.gif

P.S. Przepraszam za reklamowanie własnego patcha ale wyszla taka potrzeba na forum i chce tylko przekierować z tą sprawą do naszego tematu smile.gif
aichel15
Ma ktoś może działający link, ze scoreboardem polskiego canal + ?

Bardzo proszę o reupload...
Jamnik
Pół roku nikt tu nic nie pisał...nie odświeżaj starych topiców
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.