Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Path
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Orange_91
A do czego PES6.exe??
jarek1989
bo mnie proszone żeby to wrzucić też bo OE pathem nie będzie śmigać czy cos tam biggrin.gif a więc wrzuciłem smile.gif

pozdro biggrin.gif
Orange_91
Cytat(jarek1989 @ Aug 23 2007, 16:35:25) [snapback]177109[/snapback]
bo mnie proszone żeby to wrzucić też bo OE pathem nie będzie śmigać czy cos tam biggrin.gif a więc wrzuciłem smile.gif

pozdro biggrin.gif

To nie rozumiem po co komu exe w ktorym nic nie jest zmienione blink.gif . Przeciez chyba kazdy ma czysty w grze.
A tak wogole gratuluje wydania patcha smile.gif .
Flisak
No nareszcie! Mam nadzieję, że stroje, które wykonałem dla tego patch was usatysfakcjonują. Za jakiś czas wydam update, w którym (najprawdopodobniej) wszystkie kitsy będą wykonana przeze mnie(bo w chwili obecnej nie są).

Miłego grania biggrin.gif
barman_2000
patch bardzo fajny, ale ja znalazlem kilka błedów w kadrze GKS Katowice, to tak, Bartnik już nie gra w tym klubie, Tomasz Prasnal to pomocnik, Krzysztof Kaliciak to napastnik, Piotr Polczak to obrońca, a kapitan GKS nazywa się Jaromin nie Jaromim, nie wiem jak jest z innymi klubami bo się nimi nie interesuje, ale patch bardzo dobry, gratulacje Jarek
jarek1989
dzięi chłopaki smile.gif i czekam na kolejne oceny biggrin.gif

upatka się zrobi smile.gif przedewszystkim stroje biggrin.gif no i składy i te małe błędy które już dojrzeliście smile.gif

pozdro biggrin.gif
drewko
No patch swietna sprawa tylko ja juz tez bledy znalazlem mianowicie w Piascie Gliwice Sklad lekko nie aktualny jak i pozycje i do tego stroje sa juz nieaktualne a tak poza tym to swietna robota wink.gif
pkar
Spoko że patch już wyszedł jednak tylko przeglądnąłem chwilke i już zauważam sporo błędów.

Po 1 Pogoń nie gra w II lidze, zamiast niej jest Kmita Zabierzów.
Poza tym to niestety jest cała masa błędów w składach zespołów... Skład Śląska np. lekko z kosmosu. Wspomne tylko o Ilkowie Gołębiu i Galusiu którzy w patchu są w pierwszym składzie a tymczasem grają w rezerwach i nie pamiętam kiedy wogóle ostanio grali w meczu pierwszej drużyny. Oprócz tego nie ma paru znaczących zawodników (np. Szewczuk) a wygląd tych co są (siwe włosy coniektórych blink.gif ) też nie zachwyca. Rzuciłem jeszcze okiem na skład Motoru i też brakuje paru zawodników. Niezbyt aktualna pierwsza 11.
Szkoda bo będe musiał sam sobie wszystko edytowaćsmile.gif Mogliście popracować nad tymi składami troszkę bardziej (wystarczyło zobaczyć np na 90minut.pl w jakich składach wybiegały wszystkie II ligowe zespoły). Jak już robić (i to jeszcze przez pare miesięcy) to porządnie. Ale dobrze że wogóle chociaż takie coś jest:)

Żeby nie było że narzekam a sam nic nie robię, to jeszcze dzisiaj wystawie patch z przyśpiewkami dla wszystkich II ligowych zespołów (poza Podbeskidziem i Kmitą - ale tej i tak nie ma w patchu:P) smile.gif
jarek1989
Kmity z Pogonia nie chciało mi się już zamieniać smile.gif i tak nie można grać nimi ligi bezpośrednio:) więc można sobie wybrać tą Kmitę zamiast Pogoni smile.gif

mówie te błędy małe jeszcze poprawie:)

pozdro biggrin.gif
RavenFCB
bardzo fajne smile.gif dzieki smile.gif

i nejake spiewy tam nie masz ? Ja jestem Chants makerem i jak bede czas to mozu uploadnout spiewy dla GieKSy ,Jastr. Piast....etc .)
INTELEKT
Jarek miałeś mi dac stroje Polkowic wink.gif, ja dopiero ściągam, jak ściągne to ocenię.
GooFy
Aaa Widzisz Jarek doczekałeś się tongue.gif Zrobiłem te kitsy i patch jest biggrin.gif Niedługo moze zapodam ci jeszcze kilka Motoru biggrin.gif
Flisak
Cytat(GoooooFy @ Aug 23 2007, 20:06:31) [snapback]177237[/snapback]
Aaa Widzisz Jarek doczekałeś się tongue.gif Zrobiłem te kitsy i patch jest biggrin.gif Niedługo moze zapodam ci jeszcze kilka Motoru biggrin.gif

Możesz mi powiedzieć, które stroje ty robiłeś?
GooFy
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Motor Lublin, Zaiwsza Bydgoszcz Aluminium Konin (nie wykorzystany chyba) I Znicz (Niewykorzystany bo z zeszłego sezonu)
szołpas
Świetna robota Jarek wink.gif Jednak patcha nie ściągne bo mało gram Polska liga ;pp
LYJO
no to ściągamy i oceniamy smile.gif
szkoda tylko jednego, że nie będzie kompatybilny z OE sad.gif

byłoby cudo smile.gif I i II liga laugh.gif
GooFy
Gadałem z Orange 91 i t-mac'iem nie zgodzili się dry.gif tongue.gif
Paput
Czego niema do ściągnięcia faces&hair
jarek1989
bo nie dostałem jeszcze pozwolenia na face&hair sad.gif
INTELEKT
Patch taki sobie, wszystko psują stroje, które w większości są słabe, lub nieaktualne (oprócz kisów Flisaka i Goofiego)
bmwsauber77
Zrobilem wszystko tak jak jest napisane w read me i nie mam kitsow,nowego wygladu menu,stadionow,pilek;/:(sad.gifsad.gif co mam zrobić prosze o pomoc:(!!!
jarek1989
Cytat(bmwsauber77 @ Aug 27 2007, 12:06:47) [snapback]178645[/snapback]
Zrobilem wszystko tak jak jest napisane w read me i nie mam kitsow,nowego wygladu menu,stadionow,pilek;/:(sad.gifsad.gif co mam zrobić prosze o pomoc:(!!!

włączyłeś "setup'em" kitserver ?? smile.gif
bmwsauber77
W kitserver jest taki plik setup no i ja dalem install i nic. O ten setup ci chodzi? Wiesz to jest moj pierwszy patch, ktory instluje do pesa
bmwsauber77
Kitsy juz mam bo troche pokombinowalem ale caly czas nie mam stadionow(na ktorych mi najbardziej zalezy) pilek, i nowego wygladu menu:(
bmwsauber77
jarek1989 sory ze jestem troche natretny, ale zalezy mi na stadionach. U mnie to wyglada tak mam foldery kitserver/GDB/stadiums i tam mam 4 stadiony, ktore byly w 2 LIGA PATCH m.in POL - Stadion GKS ul.Bukowa oraz plik map. I nie wiem dlaczego nie mam tych stadionow w grze:(
TOMaSSon 94
Cytat(bmwsauber77 @ Aug 27 2007, 20:41:56) [snapback]178851[/snapback]
jarek1989 sory ze jestem troche natretny, ale zalezy mi na stadionach. U mnie to wyglada tak mam foldery kitserver/GDB/stadiums i tam mam 4 stadiony, ktore byly w 2 LIGA PATCH m.in POL - Stadion GKS ul.Bukowa oraz plik map. I nie wiem dlaczego nie mam tych stadionow w grze:(

A zamieniłeś plik PES6.exe na ten co jest w Patchu?
Jeśli nie, to przy okazji zainstaluj kitserver(klikając na setup)
PS. Edytuj posty, bo % będą dry.gif
bmwsauber77
Tak zmienilem na ten co jest w patchu i zainstalowalem kitserver i nie pomoglo
barman_2000
to wedź do gry i podczas wyboru stroi naciskaj page down do momentu az będzie pisało stadiums, potem wybierz stadion klawiszami 9 i 0
jarek1989
masz tu do tego map :

163,"POL - Bukowa, Gks Katowice"
198,"POL - Piast Gliwice"
184,"POL - Śląsk Wrocław"
197,"POL - Pogon Szczecin"

bo już nie pamiętam czy wrzuciłem tam do folderu biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
bmwsauber77
dzieki barman 2000. WIELKIE dzieki smile.gifsmile.gif! pomogło
ARASS
troche duzo tych bledow .... Najwiekszy to ten ze znalazlem Damiana Staniszewskiego z dwóch klubach Unii Janikowo i Wiśle Płock . Obejrzałem też cały skład Zawiszy i lekko mówiąc jest on z przed 1,5 sezonu chociaż podałem wszystkie transfery i caly sklad wonbrz`owi na gg i opisalem poszczególne pozycje zawodnikow . Po tak dlugim okresie czekania jednak ten patch mnie troche zawiódł . Mam nadzieje że poprawicie wszystkie te rażące błędy w update wink.gif

Pozdrawiam
seen
Mam pytanie - jakie w Patchu są stadiony tongue.gif ??
barman_2000
GKS Katowice, Śląska Wrocław, Pogoni Szczecin i Piasta Gliwice
seen
A czemu nie ma stadionu Lechii Gdansk? tongue.gif
PS. spróboje zacząc dzis import Stali biggrin.gif
ARASS
Po dokładnym przejzeniu tego patcha stwierdzam ze jego poziom (oprócz kitsów) jest bardzo niski - prawie sięga dna . Po tak długim okresie robienia tego patcha spodziewałem się o wiele więcej . Oczywiście innym moze sie ten patch podobac - to jest tylko moja opinia . Czeka was ogrom pracy . Prześledziłem całą drużyne Zawiszy ( wiek , wzrost , waga itd.) i nie znalazłem choćby jednej ! ph34r.gif zgadzającej się z prawdą wiadomości o piłkarzu . Tu nie chodzi juz nawet o rok czy dwa różnicy ale nawet o 10 lat . Patch byl robiony na odpierdal (przynajmniej nie ktore druzyny) . Takie jest moje zdanie . Nie czekam na update - sam zrobie sobie "mini patch" .

Po[Z]drawiam
Rafciu666
Sorry że odświezam temat ale moglibyście wrzucić jeszcze raz stroje na jakiś serv bo z tamtego nie moge ściagnac... Chciałbym tylko stroje polskiej 2 ligii
kroczek
Siema mógłby ktoś dac linki do kitservera i ofa.Bardzo prosze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.