Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2009 Demo - Edit
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
krolu
CYTAT(JuveR @ Oct 13 2008, 21:10) *
A spotkał się ktoś może z patchem który zmienia drużyny na inne? Co ja bym dał żeby sobie zagrać Juve happy.gif

Ma wyjść update do GamingAccess Community Patch, w którym Arsenal i Milan zastąpi Francję i Włochy, ale nie wiem kiedy go wydadzą wink.gif
Dawidi
A powinien być Milan i Juventus. No bo by były już 2 angielskie 2 hiszpańskie to teraz powinny być 2 włoskie i by było super. A nie jakiś tam Arsenal tongue.gif
mariusz123211
http://issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1223403994
narazie tylko takie
Leszczu
O, to czekamy na tego patcha. Francją i Włochami nie gram wcale, wolę Realem lub Manchesterem.
A ten patch foamy'ego naprawdę dobry. Działają strzałki smile.gif
xManiu
Jest już patch podmieniający którąś drużynę na Arsenal ?
MakssPl
CYTAT(Leszczu @ Oct 14 2008, 10:13) *
O, to czekamy na tego patcha. Francją i Włochami nie gram wcale, wolę Realem lub Manchesterem.
A ten patch foamy'ego naprawdę dobry. Działają strzałki smile.gif

Ludzie po co komu ten patch?!
Pojutrze Premiera!
xManiu
Żeby zapełnić jakoś te dwa dni tongue.gif?
huragan666
Na czas oczekiwania możesz sobie pograć w starsze wersje PES np. 6 i 2008 a potem je porównać jak już będziesz grał w PES 2009
Bartek7
A jest jakiś dodatek przykładowo gdzie mozna zrobic kariere
Offsik
ja mam pytanie co do fullwersji. czy ten patch który jest na głownej stronie dobrze działa na wiekszych rozdzielszosciach ??
rangiz
Temat czas zamknac, kto jeszcze gra w demo? wink.gif
MakssPl
Ja gram ;]
Choć pesa mi już gram wysłało ;]
Orange_91
Myślę, że jednak można zamknąć ten temat. Wszystkie dodatki jakie miały powstać do dema już powstały i nie pojawi się już nic nowego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.