Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagi By Jamnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
seen
A ja powiem coś innego niż wszyscy : flagi Wisły do bani.
Armia ścięta (sam napis) ,flaga skrojona przez tych z gorszej strony błoń co tu robi?
o TKWM Nie wspominam. Od kiedy Zabierzów ma taką flagę? szczerze to się z nią nie spotkałem.
Ogólnie kiepsko, zero realizmu. A zawsze może być lepiej. Pozdrawiam.
gavi
CYTAT(Jamnik @ Dec 30 2008, 22:37) *
Panowie mam nowy template i łatwiej mi sie robi (i myślę efekty lepsze są), także poprawiłem (L)egię, mam zamiar poprawić też flagi reprezentacji. Jakieś zamówienia są ?

Nie używaj tej tarczy to nie jest herb klubu. Żadna flaga Legii nie jest przyozdobiona "trumną".
MaTi10
Mówiłem to mu wink.gif ale zrobił to pech tongue.gif
Jamnik
CYTAT(seen @ Jan 2 2009, 22:23) *
A ja powiem coś innego niż wszyscy : flagi Wisły do bani.
Armia ścięta (sam napis) ,flaga skrojona przez tych z gorszej strony błoń co tu robi?
o TKWM Nie wspominam. Od kiedy Zabierzów ma taką flagę? szczerze to się z nią nie spotkałem.
Ogólnie kiepsko, zero realizmu. A zawsze może być lepiej. Pozdrawiam.

Zabierzów widziałem. Co do pogrubionego to podeslij na priv parę dobrych flag i zgłoś się do mnie to pomyślimy nad realizmem też smile.gif W końcu trzeba do doskonałości dążyć. A co sądzisz o innych ? Bo jak co to też proszę o rady. BTW: faktycznie z Wisły nie byłem zadowolony
Pzdr smile.gif
empek
Jamnik te pierwsze flagi Legi możesz zmienić tą jedna z trumna na ina??/
seen
www.bytovia.pl/flagi - tam masz parę flag Wisły i innych drużyn.
No zgadzam się - do doskonałości trzeba dążyc. Fakt, flaga Zabierzowa jest - ale wygląda inaczej, z tego co przynajmniej Ja wiem. Pozdrawiam
matiq94
Ja bym poprosił flagi Cracovii jeżeli możesz zrobić ...
T_o_M_u_S_1993
No bardzo ładne flagi ... Mógłbyś skompletować paczkę dla wszystkich drużyn Polskich ... mnie by to bardzo zainteresowało
krzychu117
Przepraszam za ton poprzedniej wypowiedzi. Czyli wszystkie flagi to kopiuj i wklej z bytovi? No ale Jamnik jak się postarasz to będzie coś z tego smile.gif.
Jamnik
CYTAT(krzychu117 @ Jan 12 2009, 07:45) *
Przepraszam za ton poprzedniej wypowiedzi. Czyli wszystkie flagi to kopiuj i wklej z bytovi? No ale Jamnik jak się postarasz to będzie coś z tego smile.gif.

Nie ma sprawy - to jest forum i masz prawo wyrazić swoje zdanie. Te flagi to po części z bytovii. Te zagraniczne z kolei to najczęscie wycięte flagi ze zdjęć stadionów.
krzysiex1992
a moglby ktos mi powiedzien jak wgrywac flagi i gdzie bo jestem w tym temacie całkowicie ciemny... ???? z gory thx:)
Jamnik
Przez GGS (Game Graphic Studio) polecam
krzychu117
Jamnik mógłbyś mi podać linki do tych galerii gdzie znajdujesz flagi?
empek
www.bytovia.pl/flagi strone wcześniej było pisane...
krzychu117
tam są vlepy... Mi chodzi o galerię klubowe:)
gavi
CYTAT(krzychu117 @ Jan 13 2009, 12:30) *
tam są vlepy... Mi chodzi o galerię klubowe:)

Tam są projekty flag które zostały zrobione przez tę firme. Jeżeli to są dla Ciebie vlepki to... życze powodzenia.
krzychu117
chodzi o to synek, że nakładając ten obrazek na texturkę nic nie robię tylko kopiuj i wklej, a później swobodnie przekształć...
Jamnik
Takie pytanie mam, może ktoś dać liste, jak to jest w GGS (sloty dla danych ekip) jak to jest ? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Nie moge kurde znaleźć, a wiem że takie coś jest, bodajże Orange_91 tym zarzucił swego czasu.

Orange_91
CYTAT(Jamnik @ Feb 4 2009, 18:03) *
Takie pytanie mam, może ktoś dać liste, jak to jest w GGS (sloty dla danych ekip) jak to jest ? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Nie moge kurde znaleźć, a wiem że takie coś jest, bodajże Orange_91 tym zarzucił swego czasu.

Tutaj
Jamnik
Dzięki Ci smile.gif
Jamnik
Po dłuższej przerwie - Liga Sagres flag pack do PES 6.5 Patch. Większość z nich to konwerter, ale niestety wybór materiałów z których mogłem korzystać był niewielki i niewystarczający. Myślę jednak, że i taki skromny dodatek będzie Was zadawalał. Pozdro smile.gif

unikat
Bardzo dobre flagi ;]
Ale do Polskich trochę im brakuje ;D
Daro.
Tak jak mówiłem Ci na gg... Flagi na wypasie!
GooFy
ZajeQuwabiste MAN !
perONE
Jeszcze te 3 co na gg wink.gif
MaTi10
Kozak flagi ; ) . Pzdr ;]
Jamnik
Takich flag jak Daro to ja nie zrobię, ale zawsze coś smile.gif

AS Bari:
Daro.
Aj przesadzasz... robisz lepsze ode mnie wink.gif
Mi sie bardzo podobają! wink.gif
MaTi10
Fajne fajne Fany Ci wyszly rolleyes.gif
Jamnik
Współpraca Jamnik & Daro dała następujący wynik (flagi też w naszym wspólnym temacie):

Broendby Kopenhaga IF:
Jamnik
Następne flagi smile.gif Wszystkie flagi od teraz w pierwszym poście

GKS Bełchatów:
Liver
W Broendby nie podoba mi się ostania tekstura, ale jest ładnie. wink.gif
MaTi10
To masz Dziadu foty Flag (L)egii ;] :

I prośba do Userów : Jak by miał Ktoś w miare dobre foty flag (L) a mianowice "A melanż Trwa" i Capital City i innych flag które chcecie aby znalazły cię w paczce flag Legii smile.gif, proszę wrzucać tutaj smile.gif .
Jamnik
Dzięki Mati smile.gif

Kolaboracja z mistrzem Darem:
Portugalia:
MaTi10
Ogólem fajne , ale do mnie jakoś nie przemawiają tongue.gif
MaTi10
Ogólem fajne , ale do mnie jakoś nie przemawiają tongue.gif, GieKSa dużo lepsza ; ) .
Jamnik
Pomyślę nad (L)egią smile.gif Tymczasem reprezentacjia Hiszpanii. Jak ktoś może prosiłbym o screena z gry tych flag i supcio by było jakby ktoś Bełchatów tez pokazał

Daro.
Dobre są... tylko jakieś takie proste... mogłeś wybrać inne flagi. smile.gif
Jamnik
Dzięki za koment smile.gif Next:

AC Milan:
Daro.
Flagi niby fajne, ale nie podoba mi się czarny na flagach... jest za jasny. Trzecia flaga jakaś taka dziwna... a dwie ostatnie proste... nie pasujące do flagpacka. Mogłeś inne flagi wybrać. Akurat dla ACM jest dużo materiałów w necie... wink.gif
unikat
CYTAT(Daro969 @ Jun 15 2009, 11:38) *
Flagi niby fajne, ale nie podoba mi się czarny na flagach... jest za jasny. Trzecia flaga jakaś taka dziwna... a dwie ostatnie proste... nie pasujące do flagpacka. Mogłeś inne flagi wybrać. Akurat dla ACM jest dużo materiałów w necie... wink.gif

+1
MaTi10
Średnio Milan mi się podoba wink.gif , np. Hiszpania super a tu kolejny nie najlepszy (Portugalia);p .
Jamnik
Jak ktoś chce to pisać, dam gotowe szablony do PESa smile.gif

Daro.
Akurat PSG Ci bardzo fajnie wyszlo! wink.gif Naprawdę dobra robota...! wink.gif Ale jednak nie poproszę o gotowy template do PESa... bo już go mam. biggrin.gif
perONE
Ale ja bym poprosił wink.gif
Jamnik
Proszę, link też w pierwszym poście od dawna tongue.gif

Tolox11
Swietna robota, niesamowite PSG flagi  wink.gif . Nice job with that one.
unikat
Bardzo dobrę flagosy biggrin.gif
Jamnik
Dzięki za komenty smile.gif Następny zestawik dla FC Basel. Szalenie prosty, ale mimo wszystko podoba mi się:

FC Basel
Tolox11
Great Basel flag, i like the style of your flags.  wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.