Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Rav
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
rav
Witam wszystkich, nowy jestem wink.gif Nick mój - rav, robię twarzyczki od niedawna, można powiedzieć, że przyjmuję requesty i takie tam.

Eidur Gudjohnsen (preview)
norek
QUOTE(rav16 @ Dec 25 2005, 20:49:35)
Witam wszystkich, nowy jestem wink.gif Nick mój - rav, robię twarzyczki od niedawna, można powiedzieć, że przyjmuję requesty i takie tam.

user posted image

Eidur Gudjohnsen (preview)
[right][snapback]46581[/snapback][/right]

morda dobra...jak mozesz rob skriny jak reszta mordo makerow
gdyz lepiej widac mordke...pozdro smile.gif
Lanek
Gudjohnsen dobry. Tak 3maj wink.gif
_DEVIL_
Gudi niezly smile.gif Tylko tak jak pozostali wieksze screeny! tongue.gif
Grabos
Bardzo dobry ale prosimy inny screen pokazowy tongue.gif
rav
user posted image
Krzynówek (preview)

user posted image
Trezeguet (preview)

user posted image
Ashley Cole (preview)

Chyba ułożyłem w kolejności od najlepszej, do najsłabszej, ale cóż... Oceniajcie (najlepiej w skali 1/10) i powiedzcie co zostawić, a co poprawić smile.gif Pozdro i z góry dzięki.
lookass
Chyba ułożyłem w kolejności od najlepszej, do najsłabszej, ale cóż... Oceniajcie (najlepiej w skali 1/10) i powiedzcie co zostawić, a co poprawić  smile.gif  Pozdro i z góry dzięki.

Ta raczej od najlepszej do najgorszej bo zaczynając od Krzynówka to jest świetny i nic w nim bym nie poprawiał ale tylko a może aż 9/10 smile.gif (10/10 z zasady daje tylko twarzą Norka choć czasem są wyjątki biggrin.gif)

Trezeguet nie jest zły ale ma rozkwaszony nos podobnie jak Ashley (ten ma jeszcze zesrane brwi) tyle że Trezeguet da się chyba jeszcze odratować unsure.gif
Jak poprawisz u Francuzów nosy to zobaczymy...
Crawler
Krzynówek podobny jak ten od Konami tylko że bardziej zarumieniony. 7/10
U Trezege ( smile.gif ) musisz poprawić nos. I brwi jakieś inne są. 5/10
Cole prawdziwy Digimon. Brwi sobie zapuścił smile.gif. Nos huh.gif Bez komentarza. 3/10
rav
user posted image

Robinho (preview)
Grabos
WOW Świetny Robinho 9/10
Będzie bin???
Mortin
QUOTE(rav16 @ Dec 31 2005, 11:42:27)
user posted image

Robinho (preview)
[right][snapback]47246[/snapback][/right]

mi on robinho nie przypomina, nie wiem czemu huh.gif
Lanek
CZy ja wiem czy Robinho taki świetny, wydaje mi co najwyżej przeciętny. wink.gif
rav
user posted image

Carragher (preview)
bobex77
o carragher owiele lepszy od robinho tylko lepiej ,,ustaw' mu wargi ja wiem ze on ma takie do kory ale tutajta lewa gorna jets troche krzywo popraw a bedzie fajna twarz smile.gif
rav
Ech, sorka za tamten temat (przeczytałem regulamin Pokemon Arena ^^).

user posted image

Faces by rav #1
rav
user posted image

Juninho (preview)

user posted image

Lucio (preview)

user posted image

Recoba (preview)

Proszę o oceny tych twarzy oraz wyżej widocznego FACES-PACK'a. Biny daję po utworzeniu 6 kolejnych twarzy w jednej paczce. Pozdrawiam.
Tomak
Junihno całkiem spoko, Lucio do poprawy - widać różnice kolorów na twarzy, kolor twarzy Recoby różni się od szyi. To tyle ode mnie tongue.gif

PS. Jak na 1szy raz to facepack BDB ;]
kostek
jak na poczatek to jest ok. juninho chyba narazie najlepszy =) pzdr
rav
Każda z pokazywanych wcześniej twarzy poprawiona (np. Lucio - brak bardziej widocznych 'innych kolorów skóry'). Zapraszam do pobierania oraz oceniania.

user posted image

Faces by rav # 2
calwin
a dudek co ma na czole ogólnie tak sobie pozdro
>Kornel<
Dudek beznadziejny - nie widzisz tego chlopie ? Kaka tez takie niemrawy ... pzdr
rav
Dudek beznadziejny, bo fotka z deka gówniana była. Z jednej strony twarzy cholerny cień za nosem był i dla tego taki efekt (odwrócona lewa część twarzy zastępuje zacieniowaną prawą). Dudek ma po prostu zbyt wielki nochal tongue.gif

user posted image

Faces by rav #3
Grabos
Z packa Realu dobry jest tylko Baptista, reszta do d*** niestety...

PS. Popracuj troche nad twarzami a nie od razu wypuszczasz facepacki z których twarzy i tak nikt normalny nie będzie do gry wrzucał...
deenian
kiepso facepack 4/10 najlepszy baptista
saviolka
kiepski facepack 4/10
Tomak
Rav gdybyś był tak dobry w robieniu fejsów jak w wynajdowaniu błędów przy twarzach innych, to daleko byś zaszedł ;]
rav
Każdy, no prawie każdy, tak ma. W swoich twarzach nie zauważa się zbyt wielu niedociągnieć. Po prostu patrzysz na zdjęcie i twarz w PES i starasz się sobie uświadomić, że twarz zrobiona przez Ciebie jest niezła. Taka głupkowata mentalność ...
Co do tematu. Na razie przystopowałem z robieniem twarzy. Odinstalowałem PES5. Mam zbyt słabą konfigurację sprzętową na tą wspaniałą grę. Pewnie coś wymiodzę, lub chociaż będę się starał, gdy w jednostce znajdzie się inna karta graficzna, bądź cała jednostka zostanie wymieniona.
Pozdro.
rav
user posted image

Howard (preview)

Ktoś tam zrobił ostatnio Howarda (Smoti bodajże ^^). Postanowiłem sobie zrobić swojego. Oko z prawej strony, wiem. Coś jeszcze prócz tego do poprawy? Z góry dzięki za ocenki.
jastrzab
.
>Kornel<
ale ten Twoj Howard i ten bodajze Smotiego to w ogole dwie inne mordy ... moze to kuzyni biggrin.gif
rav
user posted image

Howard (preview v.2)

Poprawiłem BMP, dopieściłem model. Mam nadzieję, że teraz lepiej wygląda smile.gif
Smoti
wyglada lepiej ,ale mnie nie przypomina Howarda sad.gif sorki..
konsej15
dosc slaba mordka...musisz duzo poprawic
Lanek
Rav twarz bardzo słaba. Mnóstwo rzeczy do poprawy.
rav
Mnie się natomiast wydaje, że do zdjęcia, z którego robiłem jest podobny (później pokażę).

Mam jeden, może śmieszny, problem z oeditem. Całość opisana na screenie.

user posted image
Mortin
QUOTE(rav16 @ Jan 17 2006, 20:10:39)
Mnie się natomiast wydaje, że do zdjęcia, z którego robiłem jest podobny (później pokażę).

Mam jeden, może śmieszny, problem z oeditem. Całość opisana na screenie.

user posted image
[right][snapback]49304[/snapback][/right]

tak, ctrzymaj lewy ctrl i w tym samym momencie nacisnij lewy przycisk myszy i przesuwaj, pamietaj aby caly czas trzymac wcisniete te 2 klawisze
lookass
No proste że możesz przesuwać ekran... przytrzymujesz ctrl i LPM (lewy przycisk myszy) przesuwasz ...

lookass
10 sek smile.gif
a tak to zwalone bmp smile.gif

Hehe matematyka się kłania biggrin.gif a tak na serio to mała literówka pozdro wink.gif
rav
user posted image

Odonkor (preview)
kostek
nie jest zły wink.gif nawet mi sie podoba wink.gif usta tylko coś takie dziwne...
rav
user posted image

Odonkor (final)

Twarz jest podstawiona za 'u_1950 Alex Dos Santos (Japonsko)'. Trzeba ją później ustawić w Edit Mode (twarz o ile dobrze pamiętem: kolor 3, typ 54). Pozdro.
T-Mac
usta kiepskie
zobacz te foty
user posted image
user posted image
kostek
usta kiepskie

ale i tak moim zdaniem RAV poczynił największy postęp z wszystkich nowych mordoróbców wink.gif ten odonkor już niezły jest wink.gif
Smoti
tez tak uwazam Odonkor naprawde jest bardzo dobry,a usta mozna przeciez poprawic w Oedicie,wtedy bedzie lux.
Lanek
Odonkor to chyba jedna z najlepszych twoich twarzy.
rav
user posted image

Odonkor v.2 (final)

Spróbowałem podmienić tylko usta z pierwszej fotki od Timaka smile.gif Pozdro i dzięki za tak pozytywne opinie.
kostek
troche lepiej ale spróbój jeszcze coś zrobić...bo one są takie skośne troche...prawa strona ust lipnie wygląda...jak to poprawisz to twarz będzie bdb
rav
Dzięki wielkie za oceny smile.gif Robię właśnie faces-packa Borussia Dortmund. Poprawię Odonkora do packa. Tutaj kolejny preview mordy:

user posted image

Rosickỳ (preview)
rav
user posted image

Smolarek (preview)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.