Ma ktos może map.txt pasujący do zbioru piwlaka?
pewnie Piwlak go ma
w Zbiorze Piwlaka Jest mapa...
Pozdro
Tak, jest map.txt - ale błędny i nie pasuje z niczym prawie :]
Poprostu piwlak moze miec inny OF
i dlatego ci wiekszosc nie dziala
Pozdro
Ale on dał tam swój OF i z nim też nie pasuje :]
napisz do mnie na gg:1042330
Nie chce nabijać...
Witam!
Mam problem z faceserverem. Gram na PowerPatchu, wrzuciłem sobie troche twarzy do faceservera, a gdy sprawdzam w Edit Mode to tych twarzy nie mam wogóle. Czy ktoś wie dlaczego nie mam tych twarzy?
Przejrzyj plik Map.txt w katalogu faces kitservera
QUOTE(alter @ Oct 18 2006, 20:49:35) [snapback]93082[/snapback]
Przejrzyj plik Map.txt w katalogu faces kitservera

Z plikiem map jest wszystko ok
pablocoo
Dec 11 2006, 17:20
Potrzebuje paczke twarzy polskiej reprezentacji.
Link z pierwszego posta jest nieaktywny.
Adanio
Dec 14 2006, 14:48
QUOTE(arm @ Oct 19 2006, 01:58:56) [snapback]93120[/snapback]
Z plikiem map jest wszystko ok
Nie moze byc wszystko ok skoro ich nie masz w grze.Jestem pewny ze napewno ich zle wpisales do map.txt.
DMaroco
Jan 18 2007, 15:28
Witam wszystkich.
Po pierwsze sory za lamerskie pytanie. Pewnie gdzieś to już jest, ale doszukanie się za pomocą wyszukiwarki wśród takie lawiny postów graniczy z cudem
Podczas gry gdy pojawia sie w edycji numer id: np. Żurawski ma 425 itp (znalazłem tu też liste wszystkich zawodników) jak wygląda sprawa z nowo wykreowanym zawodnikiem? dostaje on nowe id?
chodzi mi o to, ze jak stworze sobie gracza z dawnych lat np. Deyne itp. To nie chce zamieniać istniejącej już jakiejkolwiek twarzy.
Edit: sprawa ID jest już mi znana. Ale za to mam problemik techniczny. Nie chce zaśmiecać postami więc prosze o pomoc tu:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry114882
A czy może ktos wrzucić teraz swój FaceSerwer pod Revolution Path z plikiem map. bardzo bym prosił.
krisunio
Jul 3 2007, 13:12
Siemanko Mógłby ktoś wrzucić mordy Polaków , które są na stronie 1 bo chce je teraz ściągnąć ale juz nie da rady ,ponieważ plik został usunięty z serwera
z góry thxx
Pozdro
=@CiChY@=
Jul 5 2007, 21:08
Cytat(krisunio @ Jul 3 2007, 12:16:45) [snapback]160202[/snapback]
Siemanko Mógłby ktoś wrzucić mordy Polaków , które są na stronie 1 bo chce je teraz ściągnąć ale juz nie da rady ,ponieważ plik został usunięty z serwera
z góry thxx
Pozdro

Przylanczam sie do prozby
Ej T-mac odswiez linka do Polskich twarzy?? Bo tamten link wygasl.... A są tam tylko twarze rep. polski, czy OE???
MYSZa7
Nov 17 2007, 11:55
Cytat(Artek @ Nov 16 2007, 19:51:48)

Ej T-mac odswiez linka do Polskich twarzy?? Bo tamten link wygasl.... A są tam tylko twarze rep. polski, czy OE???
T-Mac odszedł ze sceny;)
Fallen
Jul 14 2008, 16:22
Już wrócił, a przydałoby by się odświeżyć ten temat, ponieważ były tu fajne paczki. Proszę Was(userzy, którzy mają te paczki) Zauploadujcie je na jakiś serwer, żeby inny mogli się nimi cieszyć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.