Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Kubus91
QUOTE(D4vID @ Apr 8 2007, 14:07:18) [snapback]137406[/snapback]

coś takiego?
IPB Image

Tak ekstra, wielkie dzięki mistrzu:)
D4vID
QUOTE(Śmigalinho @ Apr 8 2007, 13:55:54) [snapback]137401[/snapback]

witam ponownie smile.gif czy moglbys przerobic te oto korki http://i11.tinypic.com/4hchi75.png tak aby na piecie na czerwonym tle bym napis Śmigiel zamiast tego co jest obecnie a na niebieskim tle zamiast znaczka Adidas zeby byl nr 11 ??? rowniez prosilbym cie abys po bokach zamiast tego co jest napisane wstawil napis "Włocłavia" oraz na jezyku wstawil flage polski ???? bylbym bardzo wdzieczny smile.gif pozdrawiam i czekam na odpowiedz smile.gif

proszem bardzo smile.gif
IPB Image
Hojrak Red Devil
Kiedy zrobisz te buty z podobizną?
D4vID
QUOTE(the-bhoys @ Apr 8 2007, 14:13:50) [snapback]137407[/snapback]

To znowu ja biggrin.gif Proszę o te same butki co prosił Kubinho tylko zamiast napisu Ronaldo napis Kruszka zamiast R9 na lizaku numerek 13 no i zamiast herbu Milanu także numer 13 tongue.gif Dzięki z góry

dla stałego klienta biggrin.gif
IPB Image
Hojrak Red Devil
Nic dodać nic ująć , zaje......... korki , dokładnie o to chodziło , thx
Śmigalinho
wielkie dzieki D4vID smile.gif kolejne zarąbiste buty w twoim wykonaniu biggrin.gif biggrin.gif niebawem zloze kolejne zamowienie biggrin.gif pozdrawiam smile.gif

tylko jakbys mogl poprawic napis "Włocłavia" bo napisales przez "W" a nie przez "V" smile.gif a takto to wyrabane buciki biggrin.gif biggrin.gif
D4vID
IPB Image

sorki za głupi błąd wink.gif
Śmigalinho
nie ma sprawy smile.gif wielkie dzieki smile.gif
kornel199
tak oto dzieki D4vID
the-bhoys
QUOTE(D4vID @ Apr 8 2007, 15:10:21) [snapback]137430[/snapback]

dla stałego klienta biggrin.gif
IPB Image

Kolejny raz muszę Ci dziękować tongue.gif D4vID napisałeś to ''dla stałego klienta'' tak, że mogę zamawiać jeszcze butki czy już zaczynają Cię wkurzać moje prośby i nie mogę zamawiać nic więcej? Odpowiedz biggrin.gif
Pozdro!
D4vID
No pewnie ze mozesz tongue.gif
the-bhoys
To dobrze, bo już się bałem, że NIE smile.gif
kornel199
D4vID oglbys mi8 przerobic te buty ronalda tak jak powyzej z herbem milanu itd.

http://www.acmilan.com/Dettaglio.aspx?idAl...o=2&id=6347
D4vID
IPB Image
Czy taki kolor "RONALDO" moze byc??
the-bhoys
No to ja pisze swą kolejną prośbę smile.gif Proszę o te same butki, o które prosił Śmigalinho. Zamiast napisu Śmigiel moje nazwisko (znasz już je chyba na piamięć biggrin.gif), zamiast numerku 11 proszę o numerek 13, zamiast napisów z boku Włocłavia napis Janikowo i zamiast flagi Polski herb Uni Janikowo wink.gif Nie mam pomysłów o jakie butki jeszcze poprosić, więc proszę o te same, o które proszą inni użytkownicy biggrin.gif Bye
kornel199
QUOTE(D4vID @ Apr 8 2007, 19:12:13) [snapback]137494[/snapback]

IPB Image
Czy taki kolor "RONALDO" moze byc??

moze byc dzieki
D4vID
QUOTE(the-bhoys @ Apr 8 2007, 19:14:07) [snapback]137495[/snapback]

No to ja pisze swą kolejną prośbę smile.gif Proszę o te same butki, o które prosił Śmigalinho. Zamiast napisu Śmigiel moje nazwisko (znasz już je chyba na piamięć biggrin.gif), zamiast numerku 11 proszę o numerek 13, zamiast napisów z boku Włocłavia napis Janikowo i zamiast flagi Polski herb Uni Janikowo wink.gif Nie mam pomysłów o jakie butki jeszcze poprosić, więc proszę o te same, o które proszą inni użytkownicy biggrin.gif Bye

3maj spryciarzu tongue.gif
IPB Image
Rossinho
Ja mam dla ciebie troszkę większą robótkę. Chodzi o to aby w tych korkach pozamieniać kolory, tak żeby tam gdzie teraz jest czarny był złoty i na odwrót, oraz żeby był czarny napis nad nike "Rossinho" i nr 42 na języku. Jakbyś miał lepszą teksturkę to zrób na tej swojej. Jakbyś coś nie kapował to pisz na PW

A tak poza tym to mój 100 post!!!
the-bhoys
QUOTE(D4vID @ Apr 8 2007, 19:54:25) [snapback]137507[/snapback]

3maj spryciarzu tongue.gif
IPB Image

O kuźwa naprawdę nie wiem jak mam Ci dziękować tongue.gif Stawiam Ci 5 wirtualnych piw biggrin.gif
OskaR
D4vid może mi wybaczysz ale mam do Ciebie kolejna prosbe smile.gif
Chciałbym abys spersonalizował te korki dla Kuszczaka (w wersji ManU oczywiście)
Śmigalinho
witam to znowu ja twoj staly klijent biggrin.gif biggrin.gif gdybys mogl mi przerobic te korki http://i17.tinypic.com/43xef15.png tak aby zamiast napisu na jezyku "roben" byl napis "Śmigiel" zamiast herbu chelsea zeby byl herb man u i na piecie zamiast nr 16 zeby byl nr 11 smile.gif bylbym bardzo wdzieczny smile.gif czekam na odpowiedz
D4vID
QUOTE(Oskar15 @ Apr 8 2007, 22:27:33) [snapback]137589[/snapback]

D4vid może mi wybaczysz ale mam do Ciebie kolejna prosbe smile.gif
Chciałbym abys spersonalizował te korki dla Kuszczaka (w wersji ManU oczywiście)

IPB Image
OskaR
Dzieki , ale czy moglbys zmienc numer na 29 plz
D4vID
IPB Image
11A
D4vID zrobisz mi zeby na tych butach na jezyku byl napis figo a zboku nr 7 (tym samym kolorem co znak)

http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=137039
lukasz0
moglby ktos wykonac buty dla C.Ronalda i W.Snejdera (Ajax) ? z gory dzieki wink.gif
D4vID
QUOTE(Śmigalinho @ Apr 8 2007, 23:20:57) [snapback]137614[/snapback]

witam to znowu ja twoj staly klijent biggrin.gif biggrin.gif gdybys mogl mi przerobic te korki http://i17.tinypic.com/43xef15.png tak aby zamiast napisu na jezyku "roben" byl napis "Śmigiel" zamiast herbu chelsea zeby byl herb man u i na piecie zamiast nr 16 zeby byl nr 11 smile.gif bylbym bardzo wdzieczny smile.gif czekam na odpowiedz

smile.gif
IPB Image
Śmigalinho
dziekuje bardzo za kolejne swietne buciki smile.gif
11A
http://4l4n.fotosik.pl/ macie tu kilka fajnych butkow
Rossinho
Jak już zrobisz butki dla mnie to napisz na PW
11A
ja tez czekam tongue.gif
OskaR
QUOTE(D4vID @ Apr 9 2007, 10:17:51) [snapback]137654[/snapback]

IPB Image

Jeszcze raz dzieki
D4vID
QUOTE(Rossinho @ Apr 8 2007, 20:45:06) [snapback]137526[/snapback]

Ja mam dla ciebie troszkę większą robótkę. Chodzi o to aby w tych korkach pozamieniać kolory, tak żeby tam gdzie teraz jest czarny był złoty i na odwrót, oraz żeby był czarny napis nad nike "Rossinho" i nr 42 na języku. Jakbyś miał lepszą teksturkę to zrób na tej swojej. Jakbyś coś nie kapował to pisz na PW

A tak poza tym to mój 100 post!!!

Jak narazie najtrudniejsza dla mnie robota z ktorej nie jestem za bardzo dumny huh.gif

previev
IPB Image
D4vID
QUOTE(alek @ Apr 9 2007, 10:22:18) [snapback]137656[/snapback]

D4vID zrobisz mi zeby na tych butach na jezyku byl napis figo a zboku nr 7 (tym samym kolorem co znak)
http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=137039

IPB Image

P.S.1 alek thx za buty

P.S.2 sorki za post pod postem wink.gif
11A
dieki tongue.gif

http://4l4n.fotosik.pl/zdjecia/2.html wkrotce beda nowe biggrin.gif
MaTi10
D4vID mógłbys zrobić mi złote korki adidasa z herbem Realu Madryt i napisem Puchal????
szolpas
Mógłby mi ktoś przerobić te buty:
IPB Image

Żeby były bardziej białe (chodzi mi o to zeby było je widać fajnie w grze tongue.gif ) a to co czarne zrobić na troche barziej czarne tongue.gif

Pozdro... wink.gif
D4vID
szolpas ale żeś se wymyslil tongue.gif
IPB Image

Madrista100 czy takie mogą być???
IPB Image
szolpas
Cytat(D4vID @ Apr 9 2007, 15:19:05) [snapback]137802[/snapback]
szolpas ale żeś se wymyslil tongue.gif

Madrista100 czy takie mogą być???

heh chciałem żeby bardzo się wyrużniały w grze tongue.gif Dzięki za buty o to mi chodziło biggrin.gif
MaTi10
dzieki wielkie o takie mi chodziło.jak mozesz zrób jeszcze czerwone adidasa z herbem polski i napisem puchal.z góry dzieki
11A
ja mam jeszce jedna prosbe czy moglbys zrobic w tych butach figo zeby na piecie gdzie jest 90 byl cherb portugalii?
Rossinho
Cytat(D4vID @ Apr 9 2007, 11:33:41) [snapback]137686[/snapback]
Jak narazie najtrudniejsza dla mnie robota z ktorej nie jestem za bardzo dumny huh.gif

previev

Nawet, nawet ale popracuj jeszcze trochę nad nimi rolleyes.gif
D4vID
Siemka!!
Wpadlem tylko na chwile zeby powiedziec ze wszystkie prosby wypelnie ale zrobie to najwczesniej jutro bo od wczoraj mam prawie 39 stopni goraczki sad.gif i nie czuje sie na silach sad.gif sad.gif

pozdro 4all smile.gif
the-bhoys
To życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia smile.gif

P.S. Mój 100 post tongue.gif
Śmigalinho
wracaj szybko do zdrowia smile.gif smile.gif pozdrawiam
D4vID
No to wrocilem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif chociaz niewiem na jak dlugo sad.gif

Od razu biore sie do roboty

Cytat(lukasz0 @ Apr 9 2007, 10:28:50) [snapback]137658[/snapback]
moglby ktos wykonac buty dla C.Ronalda i W.Snejdera (Ajax) ? z gory dzieki wink.gif

C. Ronaldo

W. Sneijder

madrista100 prosba z PW
czy o te modele ci chodzilo??
1
2
3

alek
1
2
lukasz0
QUOTE(D4vID @ Apr 11 2007, 10:18:56) [snapback]138355[/snapback]
No to wrocilem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif chociaz niewiem na jak dlugo sad.gif

Od razu biore sie do roboty
C. Ronaldo

W. Sneijder

mm noo powrot w WIELKIM STYLU - dzieki Super robota smile.gif) <piwo>
MaTi10
dzieki o te chodziło ty jesteś cudotwórca
OskaR
Mógłbyś wyedytować butki Carricka i Giggsa ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.