Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Piłki? Zapytaj Tu
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
cnb
nic prostszego tongue.gif
Pompey
dzieki biggrin.gif ale czy tez do niego jest 001.bin jesli tak prosze aby ktos mi go wyslal bo nie mam w kitserverze takiego mdl sleep.gif
11A
tak tez 3m
http://www.sendspace.pl/file/vHuQrbzv/
Pompey
dzieki
mam nadzieje ze bedzie tera smigac biggrin.gif
E 9
Nie wiem czy ktoś już ją dawał ale poszukuje oficjalnej piłki Orange Ekstraklasy czyli tej Nike w jasno-niebieskie paski.Posiada ktos???

Z serca Bóg zapłać rolleyes.gif
11A
E9 na 23 stronie jest

pozdrawiam
Pompey
moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego nie dzialaja mi tiempo legend czarno biala i bialo czarna i europass
jak chce wlaczyc mecz blad mi wyskakuje
perONE
Cytat(Pompey @ Dec 9 2007, 13:12:48) *
moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego nie dzialaja mi tiempo legend czarno biala i bialo czarna i europass
jak chce wlaczyc mecz blad mi wyskakuje

podaj wpisy do map. moze z tym jest jakis błąd
Pompey
doby mam wpis chyba ale moge podac
"Nike Tiempo legend BW","001.bin","NIKE/TIEMPO LEGEND/black_white.png"
"Nike Tiempo legend WB","001.bin","NIKE/TIEMPO LEGEND/white_black.png"
p@blo
Pewnie masz słabą kartę graficzną
Pompey
to czemu inne pilki mi dzialaja??!! ph34r.gif
Mateo04
Cytat
kazdy rodzaj plki ma swoj mdl
do tych Nike Aerow II mam taki:
download
za kazdym razem jak wpisujesz do map musisz podac odpowiedni wpis pliku mdl ktory odpowiada danej pilce

mógłbyś jeszcze raz wrzucić ten model.
perONE
Cytat(Mateo04 @ Dec 19 2007, 12:27:54) *
mógłbyś jeszcze raz wrzucić ten model.

Red Bull
QUOTE(perONE @ Dec 7 2007, 13:58:27) *
nie wiec o ci chodzi ale jak masz problem z tak pilka to opokaz przynajmniej screena.
a co do twojego postu--> blink.gif blink.gif nie wiem OCB
jezeli natomiast chodzi ci o wpis do map:
"kolejny numer.nazwa wyswietlana","teamgeistmdl_newtex2.bin","lokalizacja texturki/nazwa texturki z rozszerzeniem"

ja sobie wrzucilem ta texturke i w map.txt podałem newballmdl.bin, ale piłka w grze jest skopana :/
co mam zrobic z ta textura zeby europass mi dobrze działało?

edit: juz rozkminilem trzeba był wpisac teamgeistmdl_newtex.bin zamiast teamgeistmdl_newtex2.bin
perONE
Cytat(Red Bull @ Dec 20 2007, 21:43:33) *
ja sobie wrzucilem ta texturke i w map.txt podałem newballmdl.bin, ale piłka w grze jest skopana :/
co mam zrobic z ta textura zeby europass mi dobrze działało?

edit: juz rozkminilem trzeba był wpisac teamgeistmdl_newtex.bin zamiast teamgeistmdl_newtex2.bin

nie kazda pilka ma np. teamgeistmdl_newtex2.bin. muszisz wiedziec ktora jaki ma mdl.
seba

Witam
Prosze o zrobienie pileczek REGIO, z gory dziekuje.
Pozdrawiam.
http://www.regio.pl/p-genoa.htm
http://www.regio.pl/p-verona.htm
http://www.regio.pl/p-palermo.htm
http://www.regio.pl/p-fiorentina.htm
olo
Cytat(johnny_cage @ Nov 29 2007, 04:08:36) *

wgralem ta pile ale w meczu jest pokrecona.. nie znam sie na pilkach ale to chyba przez to mdl... moze wiec ktos mi powiedziec dokladnie co i jak albo dac downloada do tego mdl? mad.gif
z gory dz
perONE
Cytat(olo @ Dec 27 2007, 17:02:04) *
wgralem ta pile ale w meczu jest pokrecona.. nie znam sie na pilkach ale to chyba przez to mdl... moze wiec ktos mi powiedziec dokladnie co i jak albo dac downloada do tego mdl? mad.gif
z gory dz

najpierw sprobuj newballmdl
jezeli nie pomoze pobierz moj
POBIERZ
olo
dziala newballmdl , dzieki wielkie.. smile.gif Gram Borussia to mi sie przyda ;p
M19
Szukam żółto fioletowej piłki z logiem ligi włoskiej
perONE
Cytat(M19 @ Dec 29 2007, 09:24:49) *
Szukam żółto fioletowej piłki z logiem ligi włoskiej

blink.gif laugh.gif jak mamy ci pomoc skoro Żółto-fioletowych pilek z logiem SerieA jest bardzo duzo, i nie konieczne trafimy na ta, ktorej kaurat potrzebujesz. Uchyl nam rąbka tajemnicy, jaka pilka lezy Ci na sercu.
arm
Cytat(perONE @ Dec 29 2007, 09:01:13) *
blink.gif laugh.gif jak mamy ci pomoc skoro Żółto-fioletowych pilek z logiem SerieA jest bardzo duzo, i nie konieczne trafimy na ta, ktorej kaurat potrzebujesz. Uchyl nam rąbka tajemnicy, jaka pilka lezy Ci na sercu.

Zapewne chodzi mu żeby taka piłka

miała logo Serie A jak na tej piłce

11A

pozdrawiam
M19
Dzięki Alek o to chodziło
arm
Dzięki za piłeczkę! Już ląduje w moim PES-ie!
OskaR
Cytat

To ja poprosze odwrotnie. Bialo-czerwona z logami EPL.
perONE

OskaR
Dzięki, ale chodzilo mi o dokladnie ta teksturke ktora podalem.
11A

pozdrawiam
OskaR
Wielkie dzieki alek.
Jacmen
Witam czy mógłbym prosić o piłki którymi gra się w następujących ligach wystarczy po jednym rodzaju i żeby były realistyczne. Z ligi Angielskiej, Pucharu Anglii, Ligi Hiszpańskiej, Pucharu Hiszpanii, Ligi Niemieckiej, Pucharu Niemiec, Ligi Polskiej, Pucharu polski, Ligi Włoskiej, Pucharu Włoch i na jakim mdl te piłki chodzą. Z góry dziękuję wink.gif
Pompey
Cytat(jacmen @ Jan 3 2008, 12:40:30) *
Witam czy mógłbym prosić o piłki którymi gra się w następujących ligach wystarczy po jednym rodzaju i żeby były realistyczne. Z ligi Angielskiej, Pucharu Anglii, Ligi Hiszpańskiej, Pucharu Hiszpanii, Ligi Niemieckiej, Pucharu Niemiec, Ligi Polskiej, Pucharu polski, Ligi Włoskiej, Pucharu Włoch i na jakim mdl te piłki chodzą. Z góry dziękuję wink.gif

jesli to mozliwe to tez bym prosil
Stepover
Prosiłbym o tę piłkę i model jeśli takowy istnieje... Z góry dziękuję smile.gif
M19
Szukam piłki na PNA 2008
arm
Cytat(M19 @ Jan 11 2008, 17:07:08) *
Szukam piłki na PNA 2008

Użyj newballmdl2.bin...
Stepover
Ma ktoś tą piłkę Mitre? Wiem, że pisze się raz i się czeka ale ileż można?
perONE
Cytat(Stepover @ Jan 11 2008, 21:16:16) *
Ma ktoś tą piłkę Mitre? Wiem, że pisze się raz i się czeka ale ileż można?

a nie pomyslalem ze niekt jej nie ma lub nikt jej jeszcze nie wykonal?? zapewniam cie ze jakby ktos mila to z pewnoscia zarzucilby ja tutaj.
Pzdr
M19
ej nie wiece jaka piłka grają w Ligue 1? Bo nie umiem skojarzyć dry.gif
arm
Cytat(M19 @ Jan 15 2008, 11:57:38) *
ej nie wiece jaka piłka grają w Ligue 1? Bo nie umiem skojarzyć dry.gif

W Ligue 1 nie gra się jedną piłką, każdy klub gra taką jakiego ma sponsora od sprzętu np. Lyon Umbro, Monaco Puma, PSG Nike itd
perONE
Cytat(arm @ Jan 15 2008, 18:55:13) *
W Ligue 1 nie gra się jedną piłką, każdy klub gra taką jakiego ma sponsora od sprzętu np. Lyon Umbro, Monaco Puma, PSG Nike itd

rowniez tak mi sie wydaje. wystarczylo wejsc na gettyimages i poszukac z meczot Ligue I. na kazdym meczu jest inna pilka
Pompey
moglby ktos jesli to jest wykonalne wrzucic ballpacka czy ballservera najnowszego do pesa 6 tylko najlepiej dla tych slabszych kart ale jak co to sprobuje odpalic 3d analizersem
z gory dzieki
p@blo
Ja mam taki problem. Mianowicie jak wlacze 3d analyzer i wybiore pro evolution soccer 6 to mi sie on zawiesza. Wie ktos co z tym zrobic.

Problem rozwiazany
ronaldo_9
Cytat(...:Młody:... @ Jan 17 2008, 22:03:29) *
Ja mam taki problem. Mianowicie jak wlacze 3d analyzer i wybiore pro evolution soccer 6 to mi sie on zawiesza. Wie ktos co z tym zrobic

przyłączam się do prośby, najlepiej jak ktoś jedzie na 3da niech zapoda swój plik konfiguracyjny, proszę.
p@blo
Teraz mam inny problem. Mianowicie jak wlacze run the game to mi wyskakuje taki blad
ronaldo_9
rozwiązałem nasz problem, bo miałem taki sam
użyj tej wersji
2.36
i tych ustawień

nie zapisuj ustawień bo wtedy ten błąd wyskakuje
ja używam wszystkich piłek i gra mi śmiga, pozdro
p@blo
Dzieki ronaldo9. Wszystko dziala
dupinho
Hejka Poszukuje piłki EUROPASS TA NA EURO te co sa nie moge ich wgrac chcialbym pilke ze starym MDL.czyli tak jak wykonane sa Teamgeisty wtedy tylko podmieniam:P

Albo prosze o wytłumaczenie jak wgrac nowa piłke,gdy podmieniam na teamgeista tą co jest wczesniej mam łaty w nieodpowiednim miejscu

Prosze o piłke na wzor teamgeista tych wczesniejszych jak ktos moze to niechmi wykona błagam
perONE
zapisujesz texturke i byl chyba podany download do mdl i po pobraniu wklejasz mdl do folderu "mdl" i przy wpisie do map podajesz nazwe tego mdl i bedzie dzialac
dupinho
Własnie nie ma MDL do niej sad.gif( prosze o MDL do tej piłki EUROPASS
Ronald
Widziałeś zdjęcia tej piłki? blink.gif blink.gif blink.gif A nie przyszło Ci do głowy, że to może być ten sam model co Teamgeist????? dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.