Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Walczu (Cracovia download)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
walczu
Bułgaria:

dom:
IPB Image

wyj:
IPB Image
LYJO
No widze że dziś idzie PUMA do odstrzału.
Ciekawe ile tego jeszcze dziś wydasz biggrin.gif
Ale trzeba obiektywnie powiedzieć, że są bardzo dobre.
Działaj tak dalej. A o stroje do polskiej ligi widze że nie ma co się martwić bo tez będą świetne biggrin.gif
walczu
Kolejny pumiak czyli Wybrzeze Kości Słoniowej

Dom:
IPB Image

Wyj:
IPB Image
norek
nostroje b.ladne...jedyne co bym poprawil to troche wyostrzyl wszelkiego rodzaju znaczki...pozdro
walczu
Kamerun:

dom:
IPB Image

wyj:
IPB Image
LYJO
No co tu dużo mówić. Co strój to lepszy. Pumy wychodzą Ci rewelacyjnie.
Czekamy teraz na jakieś inne marki.

biggrin.gif
walczu
Niestety Lyjo, ale jeszcze jeden "pumowy" strój. Ostatnia reprezentacja dzisiaj - Tunezja:

dom:
IPB Image

wyj:
IPB Image
gutted
"znaczki wodne" - mistrzostwo swiata wink.gif , reszta tez bdb.
kostek
stroje rewelacja smile.gif oby ich więcej biggrin.gif
walczu
Tym razem nike - Rosja:

dom:
IPB Image

wyj:
IPB Image
norek
QUOTE(walczu @ Mar 10 2006, 18:32:59) [snapback]55974[/snapback]

Tym razem nike - Rosja:

dom:
IPB Image

wyj:
IPB Image

no no wracasz do formy jak widze....zajebiste te stroje...tak 3maj
walczu
Tym razem joma i Kostaryka:

dom:
IPB Image

wyj:
IPB Image

Komentować i zwracać uwagę na wszystkie błędy, żebym się mógł poprawiać na przyszłość.
Adanio
Czesc smile.gif Mam pytanko zrobisz stroje ManU dry.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
walczu
Narazie nie bo robie stroje do 2 patchow, a do jednego nie tylko stroje wiec sorry ale nie mam czasu.
Adanio
Czesc smile.gif Szkoda ze nie zrobisz tych stroji sad.gif No ale trudno
P.S. stroje robisz zajebiste smile.gif
Kama_ManU
no właśnie stroje zajebsite ale szkoda ze nie ma wszystkich do Polskiej Ligi bo bym Patcha z Ligą Polską zrobił !! jak chcesz moge dać ci wszystkie stroje jakie są a ty je wykonasz
a ja zrobie Lige Polską !!
ODEZWIJ SIE NA GG 5641256
Będe od Poniedziałku do Piątku od 16 to pisz !!
LYJO
Liga Polska powstaje, więc co najwyżej to możesz pomóc w jej tworzeniu.
Gdybys czytał dokładnie forum to bys wiedział, że "patch "się robi".

BTW

Walczu, stroje sa super smile.gif
walczu
W przerwie pomiędzy nauką, a tworzeniem OrangeEkstraklasa Patch'a pokusiłem się o zrobienie twarzy. Znalazłem nową metodę, odpowiednią dla siebie robieia bmp. Jest to wersja "preview" Beckhama. Pisać co poprawić, a napewno poprawie. Jak dobrze licze to moja 4 twarz, ale pierwsza wykonana tą techniką... więc nie bądźcie zbyt krytyczni.

IPB Image
(włosy nie odemnie)
olivier
bmp bardzo dobre ale popraw usta górne po bokach pogrób je
norek
QUOTE(walczu @ Mar 21 2006, 20:43:34) [snapback]58156[/snapback]

W przerwie pomiędzy nauką, a tworzeniem OrangeEkstraklasa Patch'a pokusiłem się o zrobienie twarzy. Znalazłem nową metodę, odpowiednią dla siebie robieia bmp. Jest to wersja "preview" Beckhama. Pisać co poprawić, a napewno poprawie. Jak dobrze licze to moja 4 twarz, ale pierwsza wykonana tą techniką... więc nie bądźcie zbyt krytyczni.

IPB Image
(włosy nie odemnie)

zrob usta idealnie jak z foty a bedzie bdb morda...
Riki101
No walczu świetna mordka
kostek
no bardzo dobra twarz. fajne bmp wink.gif tylko wloski nie pasują ale to mam ałe znaczenie...popraw to co mowi norek i bdzie good. pzdr powodzenia
Adanio
Po co robic mordy te ktore sa juz zrobione idealnie.Nie mozecie robic mordek ktorych nie ma w grze dry.gif Nudzi mnie juz to ogladanie mordek becksa ronaldinho i henrego smile.gif Pozdrawiam smile.gif
walczu
QUOTE(Adanio @ Mar 21 2006, 22:04:59) [snapback]58181[/snapback]

Po co robic mordy te ktore sa juz zrobione idealnie.Nie mozecie robic mordek ktorych nie ma w grze dry.gif Nudzi mnie juz to ogladanie mordek becksa ronaldinho i henrego smile.gif Pozdrawiam smile.gif

Od czegos musze zaczac, a "gwiazdorzy" maja zwykle najwiecej fotek i latwo jest znalezc latwe do zrobienia tongue.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(walczu @ Mar 21 2006, 22:43:34) [snapback]58156[/snapback]

Znalazłem nową metodę, odpowiednią dla siebie robieia bmp(...) pierwsza wykonana tą techniką...

A co to za technika, jesli mozna wiedziec ??smile.gif
mroowabtm
witam mam mala prosbe jestem tu nowy a gram w pesa od czasu jak mam kompa czyli z jakies przeszlo dwa lata. chcialbym miec w nim swoja druzyne w ktorej sobie gram czyli klub ŁKS Łagiewniki. zaimportowalem juz sobie logo tego klubu do gierki zrobil sobie sklad w edit modzie a teraz tylko brakuja stroje probowalem sam cosik ukulac no ale nie udawalo sie wiec w tym moja prosba mogl by ktos kto sie tym zajmuje cos zrobic wymagan duzych nie mam bo fotek strojow tez nie posiadam niestety. barwy klubowe to niebiesko - biale wiec wystarczylo by aby stroj home byl koszulka (niebieska), spodenki (biale z niebieskimi dodatkami) a away na odwrot. no i takie logo na koszulce:

http://www.90minut.pl/skarb.php?id_klub=5344

bylbym bardzo wdzieczny

pozdrawiam

znalazlem pare fotek ale nie wiem jak je wstawic [klik]

Nie wstawiajcie zdjec w tej rozdzielczosci na forum bo sie psuje cala struktura. Dawajcie albo miniaturki, albo linki do fotek. - dop. walczu
walczu
Zrobilem kolejna twarz pomimo, ze norek mówił żeby nie robić go bo ciezka bardzo fotka. Nie wiem czy mi wyszlo, ale powiem Wam, ze jak tak usiadlem i zaczalem robic to sie sam zorientowalem, ze ciezka fotka.

IPB Image

A tutaj fotka
mroowabtm
ok sorki to moj pierwszy post wiec przepraszam ze taka duza fotka

a jest szansa ze cos z tego wyjdzie??
rav
Do fotki podobny, ale do siebie raczej nie (przynajmniej teraz), Lehmann już nieco inaczej wygląda. Wykonanie także gorsze od Beckhama.
walczu
QUOTE(rav16 @ Mar 23 2006, 16:31:53) [snapback]58397[/snapback]

Do fotki podobny, ale do siebie raczej nie (przynajmniej teraz), Lehmann już nieco inaczej wygląda. Wykonanie także gorsze od Beckhama.

Mozesz zapodac lepsza i nowsza fotke jak masz, bo z tej ciezko bylo cos wiecej wyciagnac
norek
QUOTE(walczu @ Mar 23 2006, 16:26:27) [snapback]58394[/snapback]

Zrobilem kolejna twarz pomimo, ze norek mówił żeby nie robić go bo ciezka bardzo fotka. Nie wiem czy mi wyszlo, ale powiem Wam, ze jak tak usiadlem i zaczalem robic to sie sam zorientowalem, ze ciezka fotka.

IPB Image

A tutaj fotka

Trzeba bylo pokazac ta wersje ktora mi dales do zobacznia...bo tutaj przegiales z bmp..za duzo wyostrzania wink.gif
rav
Jasne, oto moje Lehmann'owe fotki (może nie najlepsze, ale coś stworzyć pójdzie):

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
walczu
QUOTE(rav16 @ Mar 23 2006, 21:13:46) [snapback]58470[/snapback]

Jasne, oto moje Lehmann'owe fotki (może nie najlepsze, ale coś stworzyć pójdzie):

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Dzięki, postaram się coś zrobić smile.gif
walczu
Jeszcze będzie kilka poprawek, ale narazie pokaże wersje wstępną. Robiłem z tej foty. Duże THX dla Kemocika za tutorial...

IPB Image
olivier
Moim zdaniem bardzo dobre bmp 8/10 tak 3maj
torin
Jak na taka mala fotke to uwazam ze bardzo dobry wink.gif
walczu
I jeszcze ostateczne wersja Beckhama:

IPB Image
kemocik
Do Marqueza:
Wyżej nos, pełniejsze usta, wydłuż oczy w poziomie wink.gif, wyprostuj nos smile.gif. Ogólnie nieźle
Nie ma za co ;]
LYJO
No całkiem fajny. Bardziej podobny niż Lehman tongue.gif
Lehman 8/10 Marquez 8,5/10 Beckham 9,5/10 biggrin.gif
norek
QUOTE(walczu @ Mar 24 2006, 23:27:12) [snapback]58646[/snapback]

Jeszcze będzie kilka poprawek, ale narazie pokaże wersje wstępną. Robiłem z tej foty. Duże THX dla Kemocika za tutorial...

IPB Image

Jakosc bardzo dobra a co do modelu to z tego co pamietam(nie mam tej foty przed oczami) usta byly raczej nizej nosa....
Pieczar
Becks niepodobny, Lehman też, ale Marquez świetny!!
stefanoSK
Siemka !!! Jest to mój 1 post więc niekrytykujcie odrazu mnie. Prośba do Walczu(lub kogoś innego tongue.gif ) Czy dało by sie zrobić stroje GKS-u Katowice??
Fotki :
1strój
DOM

2strój
WYJAZD
WYJAZD2

Pozdrawiam smile.gif
LYJO
Ja już znam odpowiedź smile.gif I będzie ona na 100% negatywna smile.gif

A teraz kilka stroji made by WALCZU:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
walczu
Małe poprawki w przeźroczystości:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Poprawka reklamy:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Prosze o komentarze.

Pozdrawiam Lyjo
kusik
Bardzo ładne stroje, tylko po co GieKSy? biggrin.gif Nie lepiej Canarinhos?tongue.gif
LYJO
QUOTE(kusik @ Apr 16 2006, 21:58:27) [snapback]62746[/snapback]

Bardzo ładne stroje, tylko po co GieKSy? biggrin.gif

Bo miałem taką prośbę smile.gif

-----------------------------

Walczu cos jest nie tak jeszcze z tymi strojami smile.gif

40 - bramkarski szary - nie widac go (przeźroczysty)

PH - wywalają do windy, nie mozna zagrac meczu ani wejsc do edit mode wink.gif
walczu
QUOTE(kusik @ Apr 16 2006, 23:58:27) [snapback]62746[/snapback]

Bardzo ładne stroje, tylko po co GieKSy? biggrin.gif Nie lepiej Canarinhos?tongue.gif

Canarinhos zrobil juz torin do patcha z ligą polską tongue.gif
stefanoSK
QUOTE(LYJO @ Apr 17 2006, 01:50:38) [snapback]62755[/snapback]

Bo miałem taką prośbę smile.gif

-----------------------------

Walczu cos jest nie tak jeszcze z tymi strojami smile.gif

40 - bramkarski szary - nie widac go (przeźroczysty)

PH - wywalają do windy, nie mozna zagrac meczu ani wejsc do edit mode wink.gif

no u mnie jest identyczny problem sad.gif coś nie tak z teksturami bramkarskimi huh.gif walczu ratuj tongue.gif
norek
QUOTE(stefanoSK @ Apr 17 2006, 14:54:04) [snapback]62817[/snapback]

no u mnie jest identyczny problem sad.gif coś nie tak z teksturami bramkarskimi huh.gif walczu ratuj tongue.gif

...W dziale patche jest przypiety temat tutoriale thread. Chłopie wejdz tam i zobacz jak poprawnie zainstalowac kits a dopiero pozniej zglaszaj jakis blad...pozdro
walczu
Dziwna sprawa, niby wszystko jest ok w ggs ale przez ks coś nie działa :/ Postaram się coś wymyśleć

Te z husarią mi działają biggrin.gif

Edit:
Juz mi dziala, nie wiem co bylo zle. Z husaria dzialaja mysle ze bdb (model 32 collar no), a nike juz tez dziala. Zmniejszylem ilosc kolorow do 250 z 256 i zadzialalo (model 32 collar yes). Serjo dziwna sprawa.

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.