czlapka
May 6 2007, 21:29
Stadion Widzewa GENIALNY

Opłacało się czekać, super się gra mecze

Jedyne co bym ewentualnie poprawił to górna trybuna © jest minimalnie za daleko od boiska, ale to milimetry

albo kwetsia kamery po prostu
19cHojny10
May 6 2007, 21:32
Cytat(mcraczek @ May 6 2007, 21:29:17) [snapback]145490[/snapback]
A ja doszukalem sie bledu widocznego na screenie. Myslalem ze jak zmienie teksture nieba to cos to zmieni niestety nie zmienilo.
http://img230.imageshack.us/my.php?image=66729974bz5.jpgAle sie czepiasz

. Stadion jest genialny i już!!!!!
extra staadion

tylko moglbys na sektorze D i B o ile sie da dorobic takie siatki zeby pilka nie wpadala na trybuny tak jak jest na prawde i , pewnie sie tego juz nie da zrobic, postaswic kibicow pod zegarem, anulowac cte takie przejscia na sektorze, bo to jest zawsze zajete wszystko i kibice siedza tylko przed meczem

o ile deszcze nie leje tak jak na lecznej
Ja jeszcze bym troche dorobił rodzinnego

w narożniku naprzeciwko zegara jest troszke za niski ale może mi się tak tylko wydaje
Zrob normalny stadion slaska ! Bo ten co jest w patchu jest biedny :/ Tak Wyglada :
http://img252.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uuj8.jpg
Super stadion Widzewa

wielkie dzięki
GKS Katowice:
majekmajek
May 7 2007, 16:37
ma ktoś stadiony do DKZ ale takie które nie zamieniają za inne.
Jak bedzie z tym Slaska ?
Mam kilka stadionow juz zamowionych ktore narazie musze dokonczyc
Licze ze jak skonczysz stadiony, to spróbujesz ty albo ktos inny zrobic stadion Chorzowskiego Ruchu
Cytat(Roger @ May 7 2007, 16:19:17) [snapback]145759[/snapback]
Licze ze jak skonczysz stadiony, to spróbujesz ty albo ktos inny zrobic stadion Chorzowskiego Ruchu

PRzecież T-mac zrobil stadion Ruchu.RZAL
Sry za OT bo nie musze piac ze widzew zajebisty
krohmalny
May 8 2007, 08:25
Cytat(walczu @ May 6 2007, 18:44:38) [snapback]145394[/snapback]
Widzew ?ód? - PES 6 - DOWNLOAD!
DOWNLOADThx Gwidon za konwert do pesa

bardzo ladny stadionik, ale jedna rzecz mocno sie rzuca w oczy i chyba nie jest trudna do poprawienia...
te siatki... za grube troche i przede wszystkim wygladaja jakby mialy z 8 m wysokosci (a w rzeczywistosci maja moze 3... tak czy siak moglby byc 50% wysokosci tego co teraz)

tak czy siak dzieki za fajny stadion
mam pytanie, czy jak dodaje sie kibicow do stadionu to mozna wybrac gdzie beda siedziec goscie a gdzie gospodarze?bo jesli tak to masz w swoim widzewie błąd, bo jak grałem derby to Rodowici siedzieli "pod zegarem"

a to sektor kiboli zza miedzy...
oj, to samo zauwazylem... szkoda ze nie zrobiles zegara chociaz po 2 stronie to by siedzieli na B, byloby bardziej prawdopodobne... wiem ze kryta wtedy bylaby na wprost od kamery ale chyba by bylo lepiej bo pod zegarem to najgorsze miejsce
No niestety sie nie dało, bo by kamere trzeba bylo obrocic, zrobilem troche pod siebie ten stadion, bo mi sie kibice nie rzucaja w oczy, natomiast odwrotna kamere bym zauwazyl. Gwidon mial zrobic zeby wszedzie siedzieli kibice widzewa, nie wiem czemu tak nie jest, ale i tak b. mu dziekuje za konwert
Vespa64
May 8 2007, 18:57
Jaki teraz stadion/y planujesz wydać?
Pozdrawiam
Jeszcze nie jestem pewien, ale prawdopodobnie będzie to Polonia Warszawa tylko potrzebuje jeszcze zdjęć boków tej starszej trybuny (od strony budynku klubowego)
A nie zrobiłbyś stadionu juventusu co jest w projektach??
Wiem, że nie powinienem brać się za następny przed wydaniem poprzedniego, ale coś mnie naszło, żeby poprawić mój stadion Korony. Na razie zrobiłem tylko sektory i wygląda to tak:
Damian.
May 9 2007, 16:10
Fajne , zobaczymy jaki bedzie final:]
mcraczek
May 9 2007, 16:16
Blagam tylko zeby nie bylo takiego nieba jak na stadionie Widzewa. A propos Walczu nie daloby sie tego poprawic?
Szczerze to nie wiem skąd ten błąd. Starą metodą konwersji coś takiego się nie pojawialo...
W WE Picture ustawiasz sobie niebo
mcraczek
May 11 2007, 12:25
Drogi Seen'ie (?) nie ucz ojca dzieci robic nie w tym tkwi problem
witaj walczu.
na moim ekraniku na ipodzie za duzo nie widac ale jednego screena zauwazylem

wyglada obiecujaco.
pamietasz o 2 wersjach stadionu

trzymam kciuki

pozdrowienia ze szpitala
ComeBack
May 11 2007, 14:21
Cytat(LYJO @ May 11 2007, 14:48:23) [snapback]146645[/snapback]
witaj walczu.
na moim ekraniku na ipodzie za duzo nie widac ale jednego screena zauwazylem

wyglada obiecujaco.
pamietasz o 2 wersjach stadionu

trzymam kciuki

pozdrowienia ze szpitala
Nie ma to jak sie wszystkim pochwalic ipodem...

a co do screena to na moim 21 Calowym monitorze LCD firmy Sony wyglada super, pozostale Twoje stadiony w grze tez wygladaja swietnie!! ale to tez zasluga mojej super karty graficznej ...LOL
POZDRAWIAM;)
Cytat(ComeBack @ May 11 2007, 15:25:05) [snapback]146654[/snapback]
Nie ma to jak sie wszystkim pochwalic ipodem...

a co do screena to na moim 21 Calowym monitorze LCD firmy Sony wyglada super, pozostale Twoje stadiony w grze tez wygladaja swietnie!! ale to tez zasluga mojej super karty graficznej ...LOL
POZDRAWIAM;)
ja bym zwrócił uwage na "pozdrowienia ze szpitala".Twój komentarz był zbędny
Cytat(mcraczek @ May 11 2007, 13:29:45) [snapback]146627[/snapback]
Drogi Seen'ie (?) nie ucz ojca dzieci robic nie w tym tkwi problem

Dobrze Mcraczek (

) ale powiedz mi czy to ty jestes tym ojcem?
A tak do rzeczy moze to wina blendera ale nie wiadomo
mcraczek
May 12 2007, 20:10
Cytat(seen @ May 12 2007, 14:31:56) [snapback]146959[/snapback]
Dobrze Mcraczek (

) ale powiedz mi czy to ty jestes tym ojcem?
A tak do rzeczy moze to wina blendera ale nie wiadomo
Tak jak Walczu przyznal blad spowodowany jest nowa metoda konwersji mimo wszystko stadion jest genialny czekam na Korone
walczu
May 14 2007, 20:58
Stadion Korony i GKSu, które pokazywałem robiłem w ramach odpoczynku od stadionu, do którego przykładam się najbardziej, którego nie chciałem pokazywać do końca, ale jednak zmieniłem zdanie. Na flagi na górze nie patrzcie bo na razie wszystkie tak samo oteksturowałem.

konkretnie to wygLąda
Cytat(walczu @ May 14 2007, 22:02:53) [snapback]147584[/snapback]
Stadion Korony i GKSu, które pokazywałem robiłem w ramach odpoczynku od stadionu, do którego przykładam się najbardziej, którego nie chciałem pokazywać do końca, ale jednak zmieniłem zdanie. Na flagi na górze nie patrzcie bo na razie wszystkie tak samo oteksturowałem.

Genialne!!! Mistrzu kiedy wyjdzie final???
Dominoz
May 14 2007, 21:15
te krzeselka na legii i gksie proponowalbym zrobi nie takie wyblakle jak w oryginale, ale zrobic je w intensywniejszych kolorach.
zeby np. ta czerwien na legii byla czerwienia a nie wyblakla:)
mysle ze wiesz o co mi chodzi
znakomity stadion, kolejny
walczu
May 15 2007, 17:31
QUOTE(LYJO @ May 15 2007, 08:34:34) [snapback]147626[/snapback]
te krzeselka na legii i gksie proponowalbym zrobi nie takie wyblakle
Ale Legia ma takie wyblakle krzeselka ;p wkoncu maja swoje lata
QUOTE(walczu @ May 15 2007, 16:35:28) [snapback]147688[/snapback]
Ale Legia ma takie wyblakle krzeselka ;p wkoncu maja swoje lata

ja wiem

u nas tez sa wyblakle od slonca
ale mysle ze jesli posluchalbys mojej rady to stadiony zyskaly by jeszcze wiecej na swojej wartosci

przynajmniej ten z hanysowa

dzialaj, dzialaj mistrzu
walczu
May 16 2007, 19:50
kostek
May 16 2007, 20:16
Uuułaaa, smakowe skriny... Masz już jakąś wstępną datę na wydanie tego obiektu?
Damian.
May 16 2007, 20:17
Hoho , super wygląda ta częsc stadionu. Zapowiada sie koeljny super stadion
mcraczek
May 17 2007, 12:21
Szkoda Walczu ze nie zdecydowales sie na tworzenie tych brakujacych stadionow w patchu OE, przeciez stadion Legi ten od Gwidona jest swietny...
artysta germanista
May 17 2007, 13:11
Cytat(walczu @ May 16 2007, 20:54:06) [snapback]148001[/snapback]
WALCZU SWIETNIE SIE ZAPOWIADA,ALE ROB TEZ TE KTORE BRAKUJE W OE PATHU
walczu
May 17 2007, 14:53
Wiem, że Legia juz jest ale jestem kibicem Legii i znalazlem jeszcze sporo rzeczy na stadionie przemka ktore mi nie odpowiadaly. Moglem poprawic stadion przemka ale zdecydowalem sie zrobic od zera
AdamSzmulki
May 17 2007, 15:04
No i świetnie

bo widać że będzie najlepszej klasy !:)
Raffels
May 17 2007, 15:32
No zapowiada się super. Osobiście w stadionie Gwidonia też mi się nie podobało kilka szczegółów co oczywiście nie znaczy, że jest zły.
walczu
May 18 2007, 20:11
Ja oczywiście też nie mówię, że jest zły, a wręcz przeciwnie...
Pierwsze screeny z krytej. Na razie same sektory bez zadnych barierek i takich tam

Bardzo fajnie się zapowiada..Nie "przepadam" za Legią, ale czekam na końcowy efekt Twojej pracy i jakiś download

pzdr
Nawet moja miejscówka jest hehehe
Zrób "bocianie" gniazdo na G Żylety! tak jak seen na Reymonta
pzdr.
Gwidon
May 18 2007, 20:43
wyglada calkiem niezle, podoba mi sie kolor krzeselek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.